Frisby güç kaynağı RX 6600 sisteme zarar verir mi?

417643

Decapat
PSU markasinin cok kotu oldugunu ogrendim kimse onermiyor sistem cop olabilir diyorlar bozulmasi hiç onemli degil ama sisteme zarar vermesini istemiyorum 2.el PSU'lara baktim ama almam cok zor sistemi yeni aldim hiç param kalmadi. Ne yapmaliyim?
Ryzen 5600.
RX 6600.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU markasinin cok kotu oldugunu ogrendim kimse onermiyor sistem cop olabilir diyorlar bozulmasi hiç onemli degil ama sisteme zarar vermesini istemiyorum 2.el PSU'lara baktim ama almam cok zor sistemi yeni aldim hiç param kalmadi. Ne yapmaliyim?
Ryzen 5600.
RX 6600.
16 GB RAM.
Ben olsam sistemi o psu ya emanet etmezdim

Akım korumalı priz al elektriğin gideceğine dair eline bilgi gelirse PC'nin fişini takma eline para gecincede değiştirirsin.

Ben olsam sistemi o PSU'ya emanet etmezdim.

Yapacak hiçbir şey yok mudur sence.

Akım korumalı priz al elektriğin gideceğine dair eline bilgi gelirse PC'nin fişini takma eline para gecincede değiştirirsin.

Yasadigim yerde pek elektrik kesintisi olmuyor akim korumali priz kurtarir mi sence PSU bozulsun onemli degil sisteme zarar vermesin yok olmaz diyorsaniz 2. el Ankara cevresinde ya da sifir olmasi daha iyi diyorsaniz marka model önerir misiniz?

Yapacak hiçbir şey yok mudur sence.

Yasadigim yerde pek elektrik kesintisi olmuyor akim korumali priz kurtarir mi sence PSU bozulsun onemli degil sisteme zarar vermesin yok olmaz diyorsaniz 2. el Ankara cevresinde ya da sifir olmasi daha iyi diyorsaniz marka model önerir misiniz?

Hangi PSU modeli var Frisby'nin.

Frisby FR-PS6080p 600W 120mm 80+ Bronze Power Supply.
Bu modelde bende bu modeli kullanıyorum iki kere sistem açıkken elektrik kesintisi oldu bir şey olmadı sitesinde korumaları olduğu yazıyor elinde bomba yok bir ara bütçen olduğunda değiştirsen yeter.

Hangi PSU modeli var Frisby'nin.

Frisby FR-PS6080p 600W 120mm 80+ Bronze Power Supply.
Bu modelde bende bu modeli kullanıyorum iki kere sistem açıkken elektrik kesintisi oldu bir şey olmadı sitesinde korumaları olduğu yazıyor elinde bomba yok bir ara bütçen olduğunda değiştirsen yeter.

Bundan almistim kullanirken fazla strese girmeye gerek var mı bir şey olur mu elektrik kesintisi cok nadir oluyor.

Dosya Ekleri

• CBF3BD7E-26C6-4808-9ACB-225FB3B173F2.png
    CBF3BD7E-26C6-4808-9ACB-225FB3B173F2.png
    112,5 KB · Görüntüleme: 44
Bundan almistim kullanirken fazla strese girmeye gerek var mı bir şey olur mu elektrik kesintisi cok nadir oluyor.

Büyük ihtimalle yazdığım 600W'lık PSU kullanıyorsun fazla strese girmene gerek yok sadece bir ara bütçen olduğunda değiştir yeter.

Çok teşekkürler 2. el mi alayim 0. mi sizce 2.el sorun cikartmaz diyorsaniz daha iyi olur ama kafam rahat edecekse sifir alayim bence.

Hocam PSU'ları tam bilmiyorum onun için farklı bir konu açarsanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı