85 Plus verimliliği var, ses seviyesinden oldukça memnunlar. Problem yaratmaz. Ekran kartınız zaten düşük TDP değerine sahip.80 Plus değil sorun yaratır mı?
85 Plus verimliliği var, ses seviyesinden oldukça memnunlar. Problem yaratmaz. Ekran kartınız zaten düşük TDP değerine sahip.80 Plus değil sorun yaratır mı?
Verimlilik kısmındaki belirtilmemiş yazısına kaymış gözüm pardon.%85 verimlilik sunuyor. Dikkatli bakarsanız sertifikayı görürsünüz.
Verimlilik kısmındaki belirtilmemiş yazısına kaymış gözüm pardon.
Sizin önerdiğiniz SilverStone ile %85 verimlilik sunan FSP arasında kaldım hangisi daha uygun olur ?
Geçen hafta Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım. R5 2600 işlemci ve GTX 1660S ekran kartı var içinde. Sistemin parçalarından memnunum fakat güç kaynağı olarak Frisby 80+ Bronze kullanmışlar. Hazır sistem olduğu için değiştirme şansım yoktu.
Güç kaynağını iyi kötü idare eder şekilde kullanabilir miyim? Yoksa elimde güç kaynağı olduğu halde 400-500 liraya yenisini almam gerekiyor mu?
Cooler Master 500W Lite modelini kullandım daha önce, 1 yıldan sonra fanı gürültülü çalışmaya başladı baş ağrıtıyordu.Corsair veya benim atacağım Cooler Master MWE 550W.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.