Zextha
Megapat
Daha fazla
Öncelikle selamlar değerli Technopat üyeleri. Bugün, evimde internet olmadığı için bilgisayara driverları "Driverpack Solution Offline" ile kurayım dedim. Açtım programı 4 ya da 5 tane driver güncellemesi çıktı. Tamam dedim yüklettim. Yükletmez olaydım ekran kartının driverı bozuldu. İlk önce çözünürlük klasik çözünürlüğe düştü (800x600) sonra AMD Catalyst Control Center bozuk driver uyarısı verdi. Ondan sonra da baktım fareye sol tıklıyorum tıklamıyor, hiçbir şey seçmiyor. Daha sonra başka fare taktım yine aynı. Sonra sol alt + sol shift + num lock ile fare kullanımını açtım o da olmuyor. Sonra dedim kesin gamepad ile olan aynı sorun galiba (Gamepad de sağ analog takılı kalmadığı halde takılı kalmış gözüküyordu. Hangi gamepadi taksam format atınca düzeldi) gittim Windows 7 formatı attım. Gaming mouse bu sefer de sol tıkladığım zaman ya normal tıklıyor ya da sağ click gibi davranıyor. Sorun tabii bunla da bitmiyor, söz konusu hata farenin tekerleğini bir tık yukarı kaydırdığımda oluyor. Eğer bir kez daha çevirirsem bu sefer de hiçbir click çalışmıyor. Başka PC'de deneme fırsatım yoktu ben de telefona OTG ile bağladım hata onda da aynı. Windows 7'deyim şuan kablosuz olan dandik fare sorunsuz çalışıyor. Söz konusu gaming mouse ise driverını kurmama rağmen hala sorunlu. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 
- Windows 10 Home: Eski Sistem
- Windows 7 Home Premium: Şimdiki Sistem
- Söz Konusu Fare: Frisby GX7 Pro Gaming (Sözde
) Mouse
Son düzenleyen: Moderatör: