Frisby Kasa Alınır mı ?

Frisbyden 2014 model bir kasa satın aldım vatan bilgisayarın deposunda kalmış daha önce zalmanın bir gaming kasasını kullanıyordum. İçi çok sıkış tıkıştı mid ATX olmasına rağmen.bu frisby kasayı hâla kullanıyorum çok iyi filtrelleri var. 2 x 12 cm fanı var. Kendisi alüminyum ayakları da metal ben bir sorun görmedim çok güzeldi bence. Aşırı derecede kötülenen bir marka aslında o kadar kötü değil gibime geliyor. Çünkü atıyorum ASUS sizce iyi bir markadır kendi anakartının orjinal DVD'sini okumayan ASUS DVD RW var bende isteyene gösterebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 yıldır FRISBY FC-9050G kullanıyorum gayet sessiz sıkıntısız çalışıyor. Göz boyamak için söylüyorlar aldanma boş ver Montaj yapmayı bilmeyen adam gelip de yok yamuldu bir şey diyorsa o adamda sıkıntı vardır kasa da değil. Ben neden yamultmadım o zaman ? Beceri işi bunlar Ha PSU konusunda Frisbiy'e güvenmem ama kasa konusunda bence başarılı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa konusunda Everest veya Frisby alınabilir ama PSU olarak başka markalara bakılmalı mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…