Frisby Kasa Alınır mı ?

Frisbyden 2014 model bir kasa satın aldım vatan bilgisayarın deposunda kalmış daha önce zalmanın bir gaming kasasını kullanıyordum. İçi çok sıkış tıkıştı mid ATX olmasına rağmen.bu frisby kasayı hâla kullanıyorum çok iyi filtrelleri var. 2 x 12 cm fanı var. Kendisi alüminyum ayakları da metal ben bir sorun görmedim çok güzeldi bence. Aşırı derecede kötülenen bir marka aslında o kadar kötü değil gibime geliyor. Çünkü atıyorum ASUS sizce iyi bir markadır kendi anakartının orjinal DVD'sini okumayan ASUS DVD RW var bende isteyene gösterebilirim:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 yıldır FRISBY FC-9050G kullanıyorum gayet sessiz sıkıntısız çalışıyor. Göz boyamak için söylüyorlar aldanma boş ver :D Montaj yapmayı bilmeyen adam gelip de yok yamuldu bir şey diyorsa o adamda sıkıntı vardır kasa da değil. Ben neden yamultmadım o zaman ? Beceri işi bunlar ;) ;) ;) Ha PSU konusunda Frisbiy'e güvenmem ama kasa konusunda bence başarılı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı