Frisby kasa kullanılır mı?

ali kesgin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim kasam Frisby herkes güvenilmez almayın diyor. Ben aldım artık iş içten geçti. Ne olacak bilgisayarın sayılı günü mü var? Moralim alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz?

Arkadaşlar benim kasam Frisby herkes güvenilmez almayın diyor. Ben aldım artık iş içten geçti. Ne olacak bilgisayarın sayılı günü mü var? Moralim alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Kasadan bir şey olmaz. Önü Mesh ise iş görür. Yok sadece kasa değil PSU da Frisby derseniz onu en kısa zamanda değiştirin derim

Kullanırken dikkat etmeniz lazım. Çok zorlamadan kullanın. En kısa zamanda ise konu açıp bütçe belirtin PSU önerelim.

PSU Frisby mi? Kasa idare eder fakat PSU da Frisby ise sayılı günleriniz kalmış olabilir

Parçalar komple Frisby değilse, sadece kasa Frisby ise pek bir sıkıntı yok. Sadece kasa ile PSU Frisby ise kasayı değil ama PSU'yu değiştirmenizi önerebilirim.

Sadece kasa ise hava sirkülasyonu dışında bir sıkıntı yaratacağını sanmam. Güç kaynağı da içerisinde dahil ise değiştirmeni öneririm.

PSU konusunda çok kötü bir marka. Kasa derken tüm sistemi mi kast ediyorsunuz, yoksa sadece kasa mı? Sadece kasaysa kasanın modeline bakmamız lazım.

Hocam kimse bilemez. Belki 1 ay sonra sisteme zarar verir belki 1 yıl sonra. Her PSU'nun sisteme zarar verme ihtimali vardır fakat kalitesiz PSU'ların sisteme zarar verme olasılığı çok fazladır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…