Arkadaşlar benim kasam Frisby herkes güvenilmez almayın diyor. Ben aldım artık iş içten geçti. Ne olacak bilgisayarın sayılı günü mü var? Moralim alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Moralinizi bozmaniza gerek yok, teknoloji sans isidir. Sadece kotu markalarda sorun ihtimali daha yuksektir. Biz bu yuzden Frisby, Everest, Rampage gibi markalari onermiyoruz. Sadece en kisa zamanda degistirmeye bakin.
Arkadaşlar benim kasam Frisby herkes güvenilmez almayın diyor. Ben aldım artık iş içten geçti. Ne olacak bilgisayarın sayılı günü mü var? Moralim alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Parçalar komple Frisby değilse, sadece kasa Frisby ise pek bir sıkıntı yok. Sadece kasa ile PSU Frisby ise kasayı değil ama PSU'yu değiştirmenizi önerebilirim.
Hocam kimse bilemez. Belki 1 ay sonra sisteme zarar verir belki 1 yıl sonra. Her PSU'nun sisteme zarar verme ihtimali vardır fakat kalitesiz PSU'ların sisteme zarar verme olasılığı çok fazladır.