Frisby kasa kullanılır mı?

Arkadaşlar benim kasam Frisby herkes güvenilmez almayın diyor. Ben aldım artık iş içten geçti. Ne olacak bilgisayarın sayılı günü mü var? Moralim alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Kasadan bir şey olmaz. Önü Mesh ise iş görür. Yok sadece kasa değil PSU da Frisby derseniz onu en kısa zamanda değiştirin derim 😀

Arkadaşlar benim kasam Frisby herkes güvenilmez almayın diyor. Ben aldım artık iş içten geçti. Ne olacak bilgisayarın sayılı günü mü var? Moralim alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz?

Kullanırken dikkat etmeniz lazım. Çok zorlamadan kullanın. En kısa zamanda ise konu açıp bütçe belirtin PSU önerelim.

PSU Frisby mi? Kasa idare eder fakat PSU da Frisby ise sayılı günleriniz kalmış olabilir 🙂

Parçalar komple Frisby değilse, sadece kasa Frisby ise pek bir sıkıntı yok. Sadece kasa ile PSU Frisby ise kasayı değil ama PSU'yu değiştirmenizi önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı