Frisby kasa nasıldır?

Bakın ben Rampage kasa aldım, Vatan'daki Rampage satış temsilcisinin de Allah bin türlü belasını versin, babamın kanına girdi, benim böyle bir markayla işim bile olamaz normalde.
Kasada 4 fan vardı, 2 tanesi arızalandı. 6 Tane fan var diye aldanmayın sakın.

Sakın bu kasaya bulaşmayın.

Güç kaynağı Allah'a emanet ona hiç değinmiycem, Kasa mesh değil gördüğüm kadarıyla ve açık olayım mesh kasalar dışında hiçbir kasayı önermiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de bu kasa adam toplamış hep dereceye bakın 60-76 derece arası hava akışı iyi bu kasada ama PSU sorun olur mu çok süphe ediyor beni. ben baktım bu kasayı alanlar dediler psu sertifika olamsada bi sorun göremedim ben 2 sene kullanıyorum felan dediler
CORSAİR DELTA YA DA BAKIYORUM DELTA GÜZELMİ SİZCE ?
Corsair Delta nasıl ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu adam frisby kasa topluyor diyo yük altında 50 derece iyi bir hava akışı var ve güzel duruyo diğer kasalar ya hava çıkışı berbat yada fan kısmı sorunlu psu dan korkuyorum ama bendede çin malı bi tane psu var 9 senedir hala kullanıyorum bişey olmadı psu yok [psu Güç tasarufu değilmi sadece psu suz olmazmı ?]
Sisteminizi domates kasasına monte edin daha güveli olur.
KARDEŞİM İADE ETSEYDİN İADE YOKMU ?

Son düzenleme:
@A F K

Tamam dostum, sen git Frisby PSU ve Kasa al. Görünen o ki çok ısrarcısın. Birkaç gün sonra "Bilgisayarım alev aldı" diye konu açarsan biz karışmayız ama.
(O kadar çok yazım hatası var ki mesajı alıntılamadım uyarı almamak için.)
ısrarcı değilim delta kasa seçtim onu alcam daha iyi SİZ YAZMADAN ÇOKTAN SEÇTİM KASAYI :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı