Frisby kasanın önü kırıldı

Hocam bende de eskiden frisby kasa vardı, bu parçalar üstten baskı uygulandığında çıkan sonra takılabilen parçalar. Kasanın iç tarafından dışar doğru ittirerek takabilirsin.

Hiç değişiklik yok gibi 5 derece yani.

Ama çok işlemciye yüklenen sayılı oyunlarda (Battlefield gibi) işlemci 10 dakikada 75 dereceleri görüyor. Daha öncesinde Max 70'i görüyordum oda çok nadir.

Adamlar adi mal üretmede kendilerini de aşmışlar. Biri çarpmış kırmıştır normal. Oraya uygun tahta kesip siyaha boya yapıştır ya da BAT'la tuttur gitsin.

Tahtayı biraz garipsedimde bantla veya arkadaşın dediği gibi pleksiyle tutturabilirim.
Hocam bende de eskiden Frisby kasa vardı, bu parçalar üstten baskı uygulandığında çıkan sonra takılabilen parçalar. Kasanın iç tarafından dışar doğru ittirerek takabilirsin.

Hocam parçası kayıp olmasa takarımda 2 ay önce ben evde yokken çıkmış parçayı hiç görmedim.

Ama çok işlemciye yüklenen sayılı oyunlarda (Battlefield gibi) işlemci 10 dakikada 75 dereceleri görüyor. Daha öncesinde Max 70'i görüyordum oda çok nadir.

Tahtayı biraz garipsedimde bantla veya arkadaşın dediği gibi pleksiyle tutturabilirim.

Hocam parçası kayıp olmasa takarımda 2 ay önce ben evde yokken çıkmış parçayı hiç görmedim.
Kasanın içine baktın mı? Dıştan baskı uygulanınca içe doğru fırlıyor bu parçalar. İçine bakmadıysan kesin ordadır.

İki kat elektrik bantı yapıştır gitsin. :)

447d1f7d-c6ab-48b3-a36e-23ac5eadeec1.jpg

d9b975a6-689e-4e4a-8185-dd62e5b19cfe.jpg

Kasanın içinde değil ve kasann toz durumu bu.
Kasanın içine baktın mı? Dıştan baskı uygulanınca içe doğru fırlıyor bu parçalar. İçine bakmadıysan kesin ordadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı