Hiç değişiklik yok gibi 5 derece yani.
Adamlar adi mal üretmede kendilerini de aşmışlar. Biri çarpmış kırmıştır normal. Oraya uygun tahta kesip siyaha boya yapıştır ya da BAT'la tuttur gitsin.
Hocam bende de eskiden Frisby kasa vardı, bu parçalar üstten baskı uygulandığında çıkan sonra takılabilen parçalar. Kasanın iç tarafından dışar doğru ittirerek takabilirsin.
Kasanın içine baktın mı? Dıştan baskı uygulanınca içe doğru fırlıyor bu parçalar. İçine bakmadıysan kesin ordadır.Ama çok işlemciye yüklenen sayılı oyunlarda (Battlefield gibi) işlemci 10 dakikada 75 dereceleri görüyor. Daha öncesinde Max 70'i görüyordum oda çok nadir.
Tahtayı biraz garipsedimde bantla veya arkadaşın dediği gibi pleksiyle tutturabilirim.
Hocam parçası kayıp olmasa takarımda 2 ay önce ben evde yokken çıkmış parçayı hiç görmedim.
İki kat elektrik bantı yapıştır gitsin.Ama çok işlemciye yüklenen sayılı oyunlarda (Battlefield gibi) işlemci 10 dakikada 75 dereceleri görüyor. Daha öncesinde Max 70'i görüyordum oda çok nadir.
Tahtayı biraz garipsedimde bantla veya arkadaşın dediği gibi pleksiyle tutturabilirim.
Hocam parçası kayıp olmasa takarımda 2 ay önce ben evde yokken çıkmış parçayı hiç görmedim.
Kasanın içine baktın mı? Dıştan baskı uygulanınca içe doğru fırlıyor bu parçalar. İçine bakmadıysan kesin ordadır.
Temizlik + macun değişimi güzel olur.
Aga insan ayıp olmasın diye en kötü bir fön tutar kasaya bu benormal 5 derece artması az bile artmış ben çok kızar inadıma 15 derece artardım.
Hocam üflesem kaç FPS artar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.