Frisby kasanın temperli camı patladı

FatihKeser

Centipat
Kasanın içindeki tozları temizlemek için temperli camın vidalarını söküyordum ki son vidayı sökerken basınçtan olsa gerek cam patladı. Donanım hakkında bilgisiz birisiyim sadece camı açıp tozlarını temizlemek istemiştim ve cahilliğimin kurbanı oldum. Vatan'dan almıştım garantisi duruyor yollasam cam takarlar mı kullanıcı hatası deyip gönderirler mi? Eğer takmazlarsa kendim piyasada bu camları bulabilir miyim satılıyor mudur? Ya da nerede kapak yaptırabilirim, kimler yapar illa cam mı olmak zorunda yoksa başka önerileriniz var mı?

Dosya Ekleri

• 128751138_1028422817676269_9182331240083720393_n.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 429
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal mi yani? Siz öyle deyince korktum, bunun olmaması için yapabileceğimiz bir şey var mı ki?
Camın vidalarını donmeyi birakınca bırakmak lazım. Darbe almaması gerek. Umarım basımıza boyle bir olay gelmez. Gerçi bendeki kasada 2 tarafında da cam var. Biri patlasa gidip kestitirim.

Kendiniz sanayiden kestirebilirsiniz cam. Kasayı götürürseniz ölçü de alırlar. Frisby ama normal demek istemiyorum camı da frisby yapmıyor sonuçta. Ben de S4 Plus'ıma sanayiden kestirdim camı.
İlla cam olmasına gerek yok. Alüminyum bir parça kestirip takabilirsin.
Ayrıca o PSU'dan da tez zamanda kurtulmanı öneririm.

Çok kötü görünür güzelliği kapanır kasanın.

Hocam servisten veriyorlarsa veya satıyorlarsa camı alın. Alamazsanız bile kasayı bir camcıya goturup olcusune gore plexi kestirin.

Pleksi kapaklar sağlam ama kolayca çizilebiliyor gibi yorumlar okumuştum.

İlla cam olmasına gerek yok. Alüminyum bir parça kestirip takabilirsin.
Ayrıca o PSU'dan da tez zamanda kurtulmanı öneririm.

PSU hakkındaki yorumları biliyorum. Alırken de istemeye istemeye almıştım ama o zaman kaliteli PSU olan bir kasa alsam işlemcim i3 olup fiyat neredeyse oynamıyordu ben de ileride değiştiririm diyerek aldı 4 ay oldu bir sorun yok ama yine de FSP almayı düşünüyorum kış bitsin masraflar azalsın onu bekliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…