itsAtaken Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 917 18 Ağustos 2014 #11 Ama kablolu istemiyorum ya :/ Sonuçta bilgisayara değil Ps'e takılacak ve uzaktan oynuyoruz.
Kerem Taner Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 482 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #12 itsAtaken dedi: Ama kablolu istemiyorum ya :/ Sonuçta bilgisayara değil Ps'e takılacak ve uzaktan oynuyoruz. Genişletmek için tıkla... O zaman paranıza değecek bir kablosuz kulaklık için bütçeyi arttırmanız gerekli. Yada Philips'in çıkarttığı bir kulaklık vardı. 30 TL fiyatı var ve kablosu 6 metre. Onada bakabilirsiniz. Ama mikrofonu yok onunda
itsAtaken dedi: Ama kablolu istemiyorum ya :/ Sonuçta bilgisayara değil Ps'e takılacak ve uzaktan oynuyoruz. Genişletmek için tıkla... O zaman paranıza değecek bir kablosuz kulaklık için bütçeyi arttırmanız gerekli. Yada Philips'in çıkarttığı bir kulaklık vardı. 30 TL fiyatı var ve kablosu 6 metre. Onada bakabilirsiniz. Ama mikrofonu yok onunda
itsAtaken Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 917 18 Ağustos 2014 #13 Neyse ya herhalde bekleyip bütçeyi arttıracağız. Başka şansım yok. Cevaplar için teşekkürler.
Kerem Taner Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 482 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #14 itsAtaken dedi: Neyse ya herhalde bekleyip bütçeyi arttıracağız. Başka şansım yok. Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Umarım ilerde güzel bir kulaklığa kavuşursun
itsAtaken dedi: Neyse ya herhalde bekleyip bütçeyi arttıracağız. Başka şansım yok. Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Umarım ilerde güzel bir kulaklığa kavuşursun