Aman deyim gidip de öyle dandik markalardan PSU falan alma. Yeterli demeye gönlüm el vermiyor.
Bütçeni söyle sıfır PSU önereyim. Frisby gibi dandik bir markadan PSU alınmaz.
Marka olarak bize danışman yeterli sen seç bak önemli olan 12V dan en verdiği ve markası hoşuna gideni yazar buradan fikir alırsın bu arada güç kaynağında önemli olan görünüşü değil işlevidir yani Frisby gibi markalar renkli şekilli şukullu yapıyor onlarada aldırma FPS Xigmatek High power Corsair güvenlidir.
Etiketi falan benim PSU ya çok benziyor daha önce adını çok az duydum hiç araştırmamıştım muhtemelen oda kötü sınıfta ama tam bilmiyorum bilen bir kişinin yorumunu almak daha mantıklı.
FSP GROUP İNC POWER SUPPLY ATX-300PNR 300W - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
FSP GROUP İNC POWER SUPPLY ATX-300PNR 300W - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Durumları nedir bir fikrim yok fakat FSP zaten ana üreticilerden bir tanesi, marka olarak sorun yok. Casper'ın da PSU'larını eğer FSP üretiyorsa alınabilir bence. Yıllarca Casper 300W PSU kullandım hiç sorun çıkartmadı.
Durumları nedir bir fikrim yok fakat FSP zaten ana üreticilerden bir tanesi, marka olarak sorun yok. Casper'ın da PSU'larını eğer FSP üretiyorsa alınabilir bence. Yıllarca Casper 300W PSU kullandım hiç sorun çıkartmadı.