Frisby PSU bozulursa garanti ile iade edilebilir mi?

Cookie ninja

Centipat
Daha fazla  
Evet selam, aklıma bilgisayarımı aldığımdan beri bir şey takıldı. Garanti içinde olan bir bilgisayarın parçası kendi kendine bir bozulma yaşarsa iade edilir mi?
Not: Hala Frisby Power Supply kullanıyorum ve korkuyorum. Açıkcası ondan yazdım :D.

download.jpg

İade değil, en fazla değişim yaparlar.

Evet selam, aklıma bilgisayarımı aldığımdan beri bir şey takıldı. Garanti içinde olan bir bilgisayarın parçası kendi kendine bir bozulma yaşarsa iade edilir mi?
Not: Hala Frisby Power Supply kullanıyorum ve korkuyorum. Açıkcası ondan yazdım :D.

Bence hayır. Bombayı bilerek alıyorsunuz 🤣.

Hiçbir parça kendine kendine bozulmaz.

Şimdi onu satarken sana bir garanti süresi veriyorlar. O süre PSU'nun seni sıkıntısız götürebileceği süre. Sonrasına karışmıyor. O süreçte kullanıcı hatası sonuçlu bir hata çıkmazsa değişim yaparlar.

Tabii PSU işi daha farklı olabilir, sonuçta her şebekeden aynı elektrik gelmiyor.

Hiçbir parça kendine kendine bozulmaz.

Şimdi onu satarken sana bir garanti süresi veriyorlar. O süre PSU'nun seni sıkıntısız götürebileceği süre. Sonrasına karışmıyor. O süreçte kullanıcı hatası sonuçlu bir hata çıkmazsa değişim yaparlar.

Tabii PSU işi daha farklı olabilir, sonuçta her şebekeden aynı elektrik gelmiyor.

Kullanıcı hatası olmadan bozulursa anladın sen neyse sağ ol.

Fr*sby, T*rbox, *zoly gibi sitelerden uzak durun. Zira kendi üretimleri olan parçalar TSK Envanterine cephanelik olarak girecek nitelikte. PSU Bombası :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı