Frisby PSU değiştirilmeli mi?

EymenU189

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Benim kasamda PSU'da Frisby hazır sistem almıştım kasa ve PSU'ya hiç bakmadan almıştım. Alalı 1 sene oluyor aniden fişinin çekildiği oldu fakat zarat gelmedi sisteme. Sizce devam edeyim mi yoksa ilk fırsatta değiştireyim mi?

Arkadaşlar selam. Benim kasamda PSU'da Frisby hazır sistem almıştım kasa ve PSU'ya hiç bakmadan almıştım. Alalı 1 sene oluyor aniden fişinin çekildiği oldu fakat zarat gelmedi sisteme. Sizce devam edeyim mi yoksa ilk fırsatta değiştireyim mi?

Hocam önce özelliklerinin yazılı olduğu beyaz bir etiket var onun görselini atar mısınız? Sonra da sisteminizi yazın. Bakalım sisteminizi beslemeye yetecek kadar iyi mi ve 80 Plus gibi sertifikaları var mı?

Hocam önce özelliklerinin yazılı olduğu beyaz bir etiket var onun görselini atar mısınız? Sonra da sisteminizi yazın. Bakalım sisteminizi beslemeye yetecek kadar iyi mi ve 80 Plus gibi sertifikaları var mı?
Hocam kusura bakmayın foruma uzun zamandır girmiyordum hazır sistem almıştım bilgisayarı o zaman psuya önem vermemiştim psu 80+bronze sertifikası var ekran kartım rx 6600 işlemci ryzen 5600

Arkasini cekip w degerlerini ve sertifikayi atar misin?
Frisby FR-PS6580P 650W 80 Plus 12cm Fan Power Supply - incehesap.com Psu bu hocam 650w

Hocam kusura bakmayın foruma uzun zamandır girmiyordum hazır sistem almıştım bilgisayarı o zaman PSU'ya önem vermemiştim PSU 80+Bronze sertifikası var ekran kartım RX 6600 işlemci Ryzen 5600

Frisby FR-PS6580P 650W 80 Plus 12cm Fan Power Supply - incehesap.com PSU bu hocam 650W

Korumaları güzel. PSU watt değeri yeterli. Değiştirmeye gerek yok model gayet kaliteli.

Gerilim (OVP/UVP), Yüksek Güç (OPP), Kısa Devre (SCP)
Bunlar mevcut. Bende High Power 600W sertifikasız var 3 senedir kaç defa elektrik gitti hala sağlam. Bu modelde hem sertifika var hem de dahili korumalar mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı