R7 9700X için sıvı soğutma önerisi

Hocam tüm kasayı kendim toplayabilir miyim ki? Bir yerde montaj yaptırmayı düşünüyordum.

Kendiniz toplarsınız hocam çok basit
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tüm kasayı kendim toplayabilir miyim ki? Bir yerde montaj yaptırmayı düşünüyordum
Kendiniz de yapabilirsiniz ama bir yerde toplatmanız sağlıklı olacaktır, mümkünse yapılanı izleyin.

Hocam kendim yaparsam hem güven sorunu olmayacak. Hem de 2000 TL veresim yok ama daha sağlıklı olur diye de kararsız kaldım.

Hocam o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum birkaç video izlerseniz ve biraz daha yavaş şekilde montajlarsanız bir şey atlamadan sağlıklı şekilde halledebilirsiniz.

Hocam o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum birkaç video izlerseniz ve biraz daha yavaş şekilde montajlarsanız bir şey atlamadan sağlıklı şekilde halledebilirsiniz.
Hocam ben sistem gelmeden bir fiyat alayım diye 2 farklı yere sordum.İkiside 2000 tl fiyat çekti.Windows falan da kurulacak dedi de windows kurmak çokta zor değil hem de.

Kendiniz de yapabilirsiniz ama bir yerde toplatmanız sağlıklı olacaktır, mümkünse yapılanı izleyin.
Hocam bir de ssd öneriniz var mı 1tb olursa mutlu olurum.Normalde aldım ama itopyadan kasayla beraber aldığım için beraber iade oluyor.Lexar 1tb m2 ssd almıştım.Başka öneriniz varsa onada bakayım fiyatı 3000 civarlarında olursa sevinirim yoksa yine aynısı alıyım.

Son düzenleme:
Hocam ben sistem gelmeden bir fiyat alayım diye 2 farklı yere sordum. İkisi de 2000 TL fiyat çekti. Windows falan da kurulacak dedi de Windows kurmak çok da zor değil hem de.

Hocam bir de SSD öneriniz var mı 1TB olursa mutlu olurum. Normalde aldım ama İtopya'dan kasayla beraber aldığım için beraber iade oluyor. Lexar 1TB M.2 SSD almıştım. Başka öneriniz varsa ona da bakayım fiyatı 3000 civarlarında olursa sevinirim yoksa yine aynısı alayım.

Hocam onun için ayrı bir konu açmanız daha faydalı olacaktır açınca etiketleyin yardımcı olayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı