PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #11 shotgunned dedi: Maalesef kasayı açamıyorum garantisi gidiyor. 2 sene idare etmek zorundayım. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki?
shotgunned dedi: Maalesef kasayı açamıyorum garantisi gidiyor. 2 sene idare etmek zorundayım. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki?
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 PustiPowerV2 dedi: Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki? Genişletmek için tıkla... Toplama değil hazır sistem. Evkurdan aldım sistemi garantisi bozuluyor.
PustiPowerV2 dedi: Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki? Genişletmek için tıkla... Toplama değil hazır sistem. Evkurdan aldım sistemi garantisi bozuluyor.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #13 shotgunned dedi: Toplama değil hazır sistem. Evkurdan aldım sistemi garantisi bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Siz zaten en büyük hatayı Evkur'dan sistem alarak yapmışsınız. Adamlar yasal kazık atıyorlar.
shotgunned dedi: Toplama değil hazır sistem. Evkurdan aldım sistemi garantisi bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Siz zaten en büyük hatayı Evkur'dan sistem alarak yapmışsınız. Adamlar yasal kazık atıyorlar.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #14 shotgunned dedi: Toplama değil hazır sistem. Evkur sitesinden satın aldım sistemi garantisi bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam iade edin lütfen. Gereksiz pahalıdır o sistem.
shotgunned dedi: Toplama değil hazır sistem. Evkur sitesinden satın aldım sistemi garantisi bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam iade edin lütfen. Gereksiz pahalıdır o sistem.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #15 Mustafafnt dedi: Hocam iade edin lütfen. Gereksiz pahalıdır o sistem. Genişletmek için tıkla... Pahalı ki ne pahalı. Ama yapacak bir şey yok elden taksit yapmam lazım. İnsanların zor durumlarını kullanarak kazık atıyorlar. PustiPowerV2 dedi: Siz zaten en büyük hatayı Evkur'dan sistem alarak yapmışsınız. Adamlar yasal kazık atıyorlar. Genişletmek için tıkla... :/
Mustafafnt dedi: Hocam iade edin lütfen. Gereksiz pahalıdır o sistem. Genişletmek için tıkla... Pahalı ki ne pahalı. Ama yapacak bir şey yok elden taksit yapmam lazım. İnsanların zor durumlarını kullanarak kazık atıyorlar. PustiPowerV2 dedi: Siz zaten en büyük hatayı Evkur'dan sistem alarak yapmışsınız. Adamlar yasal kazık atıyorlar. Genişletmek için tıkla... :/
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #16 shotgunned dedi: Pahalı ki ne pahalı. Ama yapacak bir şey yok elden taksit yapmam lazım. İnsanların zor durumlarını kullanarak kazık atıyorlar. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam İtopyada da taksit olmuyor mu? Veya GameGaraj mağazası içerisinde?
shotgunned dedi: Pahalı ki ne pahalı. Ama yapacak bir şey yok elden taksit yapmam lazım. İnsanların zor durumlarını kullanarak kazık atıyorlar. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam İtopyada da taksit olmuyor mu? Veya GameGaraj mağazası içerisinde?
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #17 246941 dedi: Furmark. OCCT. Prime95. AIDA64. Memtest86. HD Tune. OCCT. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsini sırayla mı yapacağım. Ve OCCT testini iki kere mi yapayım.
246941 dedi: Furmark. OCCT. Prime95. AIDA64. Memtest86. HD Tune. OCCT. Genişletmek için tıkla... Bunların hepsini sırayla mı yapacağım. Ve OCCT testini iki kere mi yapayım.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #18 PustiPowerV2 dedi: Hocam İtopya'da da taksit olmuyor mu? Veya GameGaraj mağazası içerisinde? Genişletmek için tıkla... Hocam o sitelerde elden taksit olmuyor. Kredi kartınız olması gerekiyor. Galiba arkadaşta kredi kartı yok.
PustiPowerV2 dedi: Hocam İtopya'da da taksit olmuyor mu? Veya GameGaraj mağazası içerisinde? Genişletmek için tıkla... Hocam o sitelerde elden taksit olmuyor. Kredi kartınız olması gerekiyor. Galiba arkadaşta kredi kartı yok.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 7 Ocak 2021 #19 2019 Aralık veya 2020 Ocak, Şubat aylarında falan aldığım Frisby kasa ile gelen PSU hala çalışıyor, bu bir mucize! Ama güvenmedim tabii ki de yeni PSU satın aldım, markayı övmüyorum bu arada nefret duyuyorum.
2019 Aralık veya 2020 Ocak, Şubat aylarında falan aldığım Frisby kasa ile gelen PSU hala çalışıyor, bu bir mucize! Ama güvenmedim tabii ki de yeni PSU satın aldım, markayı övmüyorum bu arada nefret duyuyorum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 7 Ocak 2021 #20 Memtest86, HD Tune, OCCT Power Test, Furmark yap yeterli.