- Makaleler
- 5
Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki?Maalesef kasayı açamıyorum garantisi gidiyor. 2 sene idare etmek zorundayım.
Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki?Maalesef kasayı açamıyorum garantisi gidiyor. 2 sene idare etmek zorundayım.
Toplama değil hazır sistem. Evkurdan aldım sistemi garantisi bozuluyor.Nasıl ya? Toplama kasalarda kapağı açmak garantiyi bozmaz ki?
Siz zaten en büyük hatayı Evkur'dan sistem alarak yapmışsınız. Adamlar yasal kazık atıyorlar.Toplama değil hazır sistem. Evkurdan aldım sistemi garantisi bozuluyor.
Toplama değil hazır sistem. Evkur sitesinden satın aldım sistemi garantisi bozuluyor.
Pahalı ki ne pahalı. Ama yapacak bir şey yok elden taksit yapmam lazım. İnsanların zor durumlarını kullanarak kazık atıyorlar.Hocam iade edin lütfen. Gereksiz pahalıdır o sistem.
:/Siz zaten en büyük hatayı Evkur'dan sistem alarak yapmışsınız. Adamlar yasal kazık atıyorlar.
Hocam İtopyada da taksit olmuyor mu? Veya GameGaraj mağazası içerisinde?Pahalı ki ne pahalı. Ama yapacak bir şey yok elden taksit yapmam lazım. İnsanların zor durumlarını kullanarak kazık atıyorlar.
:/
Bunların hepsini sırayla mı yapacağım. Ve OCCT testini iki kere mi yapayım.Furmark.
OCCT.
Prime95.
AIDA64.
Memtest86.
HD Tune.
OCCT.
Hocam İtopya'da da taksit olmuyor mu? Veya GameGaraj mağazası içerisinde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.