Selamun aleykum, kendi bütcem ile bir bilgisayar topladım fakat maddi durumdan dolayı PSU olarak Casper 400W veya Frisby 450W arasında kaldım sizce bu PSU'lar bir süreline işimi görür mü? Hangisini almalıyım arda kaldım da?
Selamun aleykum, kendi bütcem ile bir bilgisayar topladım fakat maddi durumdan dolayı PSU olarak Casper 400W veya Frisby 450W arasında kaldım sizce bu PSU'lar bir süreline işimi görür mü hangisini almalıyım arda kaldım da.
Hocam güç kaynağı gibi göründüğüne bakmayın, gümrüğe takılmasın diye güç kaynağı koyuyorlar adını. Frisby çok tehlikeli . Şaka bir yana, Frisby asla almayın, aldırmayın. @EnesYiImaz hocam doğru söylemiş, eğer öyleyse alınır.
Hocam güç kaynağı gibi göründüğüne bakmayın, gümrüğe takılmasın diye güç kaynağı koyuyorlar adını. Frisby çok tehlikeli . Şaka bir yana, Frisby asla almayın, aldırmayın. @EnesYiImaz hocam doğru söylemiş, eğer öyleyse alınır.