Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Eylül 2020 #1 Konuyu açacak en iyi başlık bunu buldum. Yanlışsa taşınabilir. İlk önce bu videoyu izledim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra da bu siteden yararlandım: H-Bridge with L298N motor driver H-Bridge with L298N.fzpz (20.0 KB) forum.fritzing.org Ve sonra şuna tıkladım: Çözümü buldum: Tekrar deneyince oldu. Son düzenleme: 10 Nisan 2021
Konuyu açacak en iyi başlık bunu buldum. Yanlışsa taşınabilir. İlk önce bu videoyu izledim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra da bu siteden yararlandım: H-Bridge with L298N motor driver H-Bridge with L298N.fzpz (20.0 KB) forum.fritzing.org Ve sonra şuna tıkladım: Çözümü buldum: Tekrar deneyince oldu.