FromSoftware şirketinin elinden çıkan oyun için boss yap

:D bu bossu öyle 2.boss ile savaştığın zaman kesmek herkesin yeteneği değil Black Knight sword +5 ve fire resini kullanınca 2 vuruşta gidiyor fakat o ekipmanları oyunun başında bulman zor. +3e çıkartırsın tabii taurusa giderken 2 twinkling titanite ve undead aslyuma 2.adımda da 4 twinkling titanite alıyorsun +3 yaparsın ama +5 zor.
O ayrı ama :D.

DLC'de eklenecek yüksek ihtimalle ama sonuç olarak bilgimiz olmadığından yazayım:

İsim: Miquella, the Unalloyed

Can: 50k (Gael gibi uzun fakat 3 veya daha fazla faza sahip bir boss olmasını istiyorum)

Zayıflık: Bleed (kanama)

Bossun kullandığı silah: ilk fazda Twinblade, 2. fazda ise Lady Maria gibi onu 2'ye ayırıyor.
Fazlar: İlk fazda daha çok AoE ataklardan kaçmaya odaklanırken, 2. fazda ve devamında daha çok ritim odaklı saldırılardan kaçıyoruz ve hız gittikçe artıyor.

Verdiği rün sayısı: 750.000

Remembrance'ı ile aldığımız silahlar: Miquella's Twinblade veya Unalloyed Scepter

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'sinde

DLC'nin son bossu.

Kapıştığımız alan Gael'inki gibi bir alan olursa çok iyi olur.

DLC'de eklenecek yüksek ihtimalle ama sonuç olarak bilgimiz olmadığından yazayım:

İsim: Miquella, the unalloyed.

Can: 50k (gael gibi uzun fakat 3 veya daha fazla faza sahip bir boss olmasını istiyorum)

Zayıflık: Bleed (kanama)

Bossun kullandığı silah: İlk fazda twinblade, 2. fazda ise lady maria gibi onu 2'ye ayırıyor.
Fazlar: İlk fazda daha çok AOE ataklardan kaçmaya odaklanırken, 2. fazda ve devamında daha çok ritim odaklı saldırılardan kaçıyoruz ve hız gittikçe artıyor.

Verdiği rün sayısı: 750.000

Remembrance'ı ile aldığımız silahlar: Miquella's twinblade veya unalloyed scepter.

Elden Ring Shadow of the erdtree DLC'sinde.

DLC'nin son bossu.

Kapıştığımız alan gael'inki gibi bir alan olursa çok iyi olur.

Gerçekten kaliteli bir savaş bu arada. Umarım gerçekleşir. Ayrıca bu FromSoftware'ın sadece 2 faz seçeneğinden bazı bosslarda çıkması gerek. Daha uzun olmayı hak eden boss savaşları var.

Ama Dragon slayler ile koca şişko hak etmeiyor bence.

Onu ben tekte geçtim ya iron golemden sonra oyunun en kolay 3.boss savaşı olabilir. 5.de olabilir ama en kolaylarından. Olayı şu o bossun abi ilk Black Knight swordunu düşürüp +5e basacaksın. Ardından ornsteini keseceksin 3-4 vuruşa gidiyor sonra da smoughu 5-6 kere vurup öldüreceksin 2-3 dakikamı almıştı o boss savaşı.

Onu ben tekte geçtim ya iron golemden sonra oyunun en kolay 3.boss savaşı olabilir. 5.de olabilir ama en kolaylarından. Olayı şu o bossun abi ilk Black Knight swordunu düşürüp +5e basacaksın. Ardından ornsteini keseceksin 3-4 vuruşa gidiyor sonra da smoughu 5-6 kere vurup öldüreceksin 2-3 dakikamı almıştı o boss savaşı.
Ben en son oynadığımda tekte geçtim ama yanımda güneş şovalyesi vardı.
Zaten son oynadığımda oyunu 5 saatte bitirdim.

Ben en son oynadığımda tekte geçtim ama yanımda güneş şovalyesi vardı.
Zaten son oynadığımda oyunu 5 saatte bitirdim.

Ben 1 kere 23.saatte bitirdim ama ilk 15 saatin sadece 5 saatini oynamışımdır yani 18 saatte bitirdim sayılır. 15 saat olma nedeni ben uyurken veya video izlerken bile oyunları açık bırakıyorum. Dark Souls 3Ü 23.saatte bitirmeme rağmen 33.saatte bitirmişim gibi gözüküyor. Ben solaire olmadan kestim ama op olduğum için op olmasaydım kesemezdim muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı