Frozencpu.com'dan Sipariş verme

tayfun417

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. frozencpu.com'dan yaklaşık 2 yıl önce sipariş vermiştim. Ama şimdi sipariş geçemiyorum. Bazı forumlarda kapandığına dair söylentiler var. Ama site açık. Ödeme sayfasına kadar geliyorum. ama Ödeme metodunda herhangibi seçenek çıkmıyor. firefox,İE, chrome hepsinde denedim aynı. Amerika adresi girince ödeme metodunda kredi kart çıkıyor ama paypal ordada çıkmıyor.
Alamak istediğim ürün aşağıdaki linkte. Aynı ürünü başka sayfada var ama kargosu yüksek.

Fujipoly / ModRight Extreme System Builder Thermal Pad Blister Pack - 1/4 Sheet - 150 x 100 x 1.0 - Thermal Conductivity 11.0 W/mK - FrozenCPU.com

Yardımcı olabilirmisiniz.

Termal pad deyip geçme. Notebook teknik servis hizmeti veriyorum ve değiştirdiğimiz ciplerin uzun ömürlü olması ve tekrar aynı arıza olmaması için kaliteli termal macun ve pad kullanmak gerekiyor. o gördüğün ürün 11mW/mk lık. türkiyede bulabileceğin padler 1-5 w/mk ki 5 w/mk lık olan bile şu üründen çok daha pahalı.

yabancı forumlarda anlayabildiğim kadarı ile (çeviriden anlaşılan kadar.) frozencpu kapanmış. depoda fiziksel hasar oluşmuş. ancak tekrar açılırmı bilmiyorum. siteyi komple kapatmadıklarına göre açılma ihtimali var gibi. Bilgisi olan varmı acaba.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı