FRP Lock Çözümü Bypass Güvenilir mi?

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Kendi telefonum bozulunca yerine yakın bir akrabamın eski telefonu olan J5 geldi ancak ben bu modelde "FRP lock" denilen güvenlik önleminin olduğunu bilmediğim için format atmıştım.
Çözümünü araştırdığımda tek seçenek bypass gibi gözüküyor ve güvenlik konusunda aklıma takılan bazı sorular var. Özellikle Google hesap yöneticisini dışarıdan indirmek ve bypass uygulaması üzerinden mail adresimi girerek devam etmek bana pek güvenilir gibi gelmedi. İnternet bankacılığı gibi hassas uygulamaları kullanacağımı düşününce biraz çekincem var telefonu bypass edip kullanmak hakkında.
Konu hakkında bilgisi olan sosyal kullanıcıları yorum yaparsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
@Murat5038
@BERWAR

Öncelikle herkese iyi forumlar.
Kendi telefonum bozulunca yerine yakın bir akrabamın eski telefonu olan J5 geldi ancak ben bu modelde "frp lock" denilen güvenlik önleminin olduğunu bilmediğim için format atmıştım.
Çözümünü araştırdığımda tek seçenek bypass gibi gözüküyor ve güvenlik konusunda aklıma takılan bazı sorular var. Özellikle Google hesap yöneticisini dışarıdan indirmek ve bypass uygulaması üzerinden mail adresimi girerek devam etmek bana pek güvenilir gibi gelmedi. İnternet bankacılığı gibi hassas uygulamaları kullanacağımı düşününce biraz çekincem var telefonu bypass edip kullanmak hakkında.
Konu hakkında bilgisi olan sosyal kullanıcıları yorum yaparsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
@Murat5038
@BERWAR

Bilgisayardan yazılım at.

Çalışan yöntem varsa yapabilirsin. Sonrasında kendi mailini girince tekrar formatlarsın sıkıntı olmaz. Yeniden rom atabilirsen bu da işe yarayabilir. Format atmadan önce kendi mailini giirp önceki maili kaldırsna bunlar yaşanmazdı. Bunları denemek istemiyrsan eski sahibinin maili ile tekrar kurulum yapın ve sonradan maili kaldırıp seninkini gir ve aktif edip denersin.

Bilgisayardan yazılım at.
Açıkçası şu an bilgisayara cihazı pek bağlamak istemiyorum. Teşekkür ederim cevap için.
Çalışan yöntem varsa yapabilirsin. Sonrasında kendi mailini girince tekrar formatlarsın sıkıntı olmaz. Yeniden rom atabilirsen bu da işe yarayabilir. Format atmadan önce kendi mailini giirp önceki maili kaldırsna bunlar yaşanmazdı. Bunları denemek istemiyrsan eski sahibinin maili ile tekrar kurulum yapın ve sonradan maili kaldırıp seninkini gir ve aktif edip denersin.
O zaman yapacak bişey yok gibi görünüyor. Mecburen Bypass edeceğim telefonu. Eski sahibi teknoloji ile arası pek olmayan biri, google hesabını bilmiyor. Maalesef bu güvenlik önlemini bilseydim kendi mail adresimi ekleyip format atardım telefona. Teşekkür ederim cevap için.

Nasıl bypass ettiniz? hocam.

Nasıl bypass ettiniz? hocam.
İNeredeyse 2.5 yıl olmuş işlemi gerçekleştireli. Hatırladığım kadarıyla işlemi Youtube üzerinden bir video izleyerek gerçekleştirmiştim. Rastgele bir e-posta hesabı oluşturarak telefonu Bypass ettikten sonra FRP Lock kilidini kaldırıp telefonu yeniden formatlayarak kullanmaya başlamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı