- Makaleler
- 24
Önermiyorum bunu, yalnız yeni rehberime bir göz atmanızı öneririm çünkü her sistemi iki farklı kalitede topladım.Hocam soruma yanıt alamadım henüz ama.
Önermiyorum bunu, yalnız yeni rehberime bir göz atmanızı öneririm çünkü her sistemi iki farklı kalitede topladım.Hocam soruma yanıt alamadım henüz ama.
Sistem siparişini verdik bile, sosyalde birçok kişi ile konuyu tartıştıktan sonra arkadaşa durumu ilettim ve dün itibari ile parça halinde siparişi verdi. Sistemin son hali ise şu oldu;Önermiyorum bunu, yalnız yeni rehberime bir göz atmanızı öneririm çünkü her sistemi iki farklı kalitede topladım.
Yükleme ekranlarında beklemeyi sevmiyor, bilgisayarda yaptığı işlemler çabucak olsun bitsin istiyor. Steam arşivi de bir hayli kalabalık bir arkadaş. Hal vaziyet böyle olunca biz de seçimi 1TB NVMe SSD'den yana kullandık. XFX RX5700 DD konusunda ise bilgimiz yoktu fakat az önce küçük bir araştırma yaptım, Türkiye içerisinde stok bulamadım, Amazon'da bulabildim o da fiyatı ile arkadaşın bütçesini aşıyor. Umarım dediğiniz gibi sistemden memnun kalır yoksa vay benim halime... Başımın etini yer durur artık..Keşke o kadar büyük bir SSD yerine XPG S40G 256GB+500GB HDD alsaydınız ve ekran kartını XFX RX5700 DD yapsaydınız. Neyse, hayırlı olsun. Bu sistem de üzmez, o işlemci soğutucusuna hayranım bu arada, iyi ki de almışsınız, onunla OC yaparak stok 2600X'i bile sollayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.