FSP 600W AHBC PSU alınır mı?

@alihanvardertyok Siz bana 400W PSU olduğunu konu sahibinin mesajından alıntılayıp atmadınız çünkü yoktu, bu yüzden bir siteden aynı özelliklere sahip bir sistemin özelliklerinden attınız. Zaten attığınız mesajda kapanma sorununa yönelik yazdığınıza dair bir işaret de yok.

Konu ilk açıldığı an da sunulan tüm bilgilendirmeler burada yer almakta. Cidden bu yorumu yaptınız mı? 400W kullanılıyorsa ki belirtilmiş, az geldiği için kapanma sorunları oluşur. Temel bilgilere mi geri dönülecek? Lütfen rica ediyorum. Komediye vardı konu.

Konu açıldığında orada o yoktu yahu. Ne zaman geldi o oraya? Bu arada o mesajı 400W PSU için yazdığınızı da arkadaşlar öğrenmiş oldu sorun yok öyleyse. Bir de başka siteden SS atacağınıza buradan alıntılasanız daha iyi olurdu.

Yahu, saati bile var. Konuyu açan arkadaş direk içerik sunmuş. Nereden ve ne için alıntılayayım? @Ragnarsson, paylaştığın içerikte bu bilgilendirmeler mevcut değil mi? Kurgu dünyamda oluşturmadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…