FSP 700W PSU Ses Sorunu

lionclaw

Decapat
Bütün Hepsiburada'dan QP Bilişim satıcılı FSP marka 700w PSU aldım. Ürün geldi taktım fakat içinden cızırtı geliyor. Fanını durdurdum yine kesilmedi. Kondansatörden kaynaklanıyor olabilir mi? O kadar sistem topladım bir bunda sıkıntı çıktı sinirlendim. QP Bilişim ile iletişime geçsem yardımcı olurlar mı yoksa direk ürün servise mi göndereyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün Hepsiburada'dan QP Bilişim satıcılı FSP marka 700w PSU aldım. Ürün geldi taktım fakat içinden cızırtı geliyor. Fanını durdurdum yine kesilmedi. Kondansatörden kaynaklanıyor olabilir mi? O kadar sistem topladım bir bunda sıkıntı çıktı sinirlendim. QP Bilişim ile iletişime geçsem yardımcı olurlar mı yoksa direk ürün servise mi göndereyim?
Servise gönderin bence.

Garantiye yolla bence

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı