Ressamdavinci
Decapat
Merhabalar. Başlıktaki kasayı kullanmaktayim fakat maalesef ön panel pleksiden oluşuyor. Arkada 1 adet egzoz fanı var, başka bir fan yok. Kasa içinde durduğu konum gereği fazla ısınıyor (peteğin yanında). Kasayı değiştirmeyi düşünüyordum fakat dün on paneli açıp baktım öndeki pleksiyi bir şekilde çıkarttım şimdi sorunsuz hava alabilir
bu yüzden 2 adet ön tarafa 1 adet ise üst tarafa fan almak istiyorum. En fazla bir fana 40TL verebilirim aklımda Rampage 6C-120'ler var.
Esktra olarak güç kaynağının üstünde 2 adet fan yeri var oraya da 1 tane takmak istiyorum ne kadar faydalı olur bilemem ama. Kasanın fotoğraflarıni ekleyeyim belki kullanan arkadaş varsa yardımcı olur. Pleksiyi biraz zorlayarak ittirdim sorunsuz çıktı tırnaklı gibi düşünüyordum fakat köşelerden kirmisim fakat sorun değil daha sonradan tekrar farklı yöntemler ile takılabilir ama gerek yok
Esktra olarak güç kaynağının üstünde 2 adet fan yeri var oraya da 1 tane takmak istiyorum ne kadar faydalı olur bilemem ama. Kasanın fotoğraflarıni ekleyeyim belki kullanan arkadaş varsa yardımcı olur. Pleksiyi biraz zorlayarak ittirdim sorunsuz çıktı tırnaklı gibi düşünüyordum fakat köşelerden kirmisim fakat sorun değil daha sonradan tekrar farklı yöntemler ile takılabilir ama gerek yok
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: