waltmeisterrr
Megapat
Selam arkadaşlar, hazır sistem seçeneklerinde bu 2 kasa mevcut. Mümkünse görüşlerinizi almak istiyorum.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
FSP yapısıyla bana MSI Gungnir'i hatırlattığı için hoşuma gitti ancak Valor Air'in de sadeliği ve minimalistliği çok hoşuma gitti. Ancak yorumlara göre XPG'nin fanları pek iyi değilmiş FSP ile de ilgili internette bilgi bulamadım. Siz ne dersiniz?

FSP CMT211A Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower Kasa
Kişiliğinizi göstermek için desteklenen Adreslenebilir RGB aydınlatma efektlerini sunan dahili aydınlatma çubuğu ile gözlerinizi şımartın. Kırılmaz cam yan panel tasarımı bileşenlerinizi ön plana…

XPG Valor Air Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Siyah Gaming Kasa (VALORAIRMT-BKCWW)
Yeni XPG VALOR AIR, XPG tarafından tasarlanan yeni bir ATX kasası türüdür. Uyumluluk ana konudur ve orta ila yüksek uç bileşenleri kurma yeteneğine sahiptir. Modern Oymalı ön panel tasarımı…

FSP yapısıyla bana MSI Gungnir'i hatırlattığı için hoşuma gitti ancak Valor Air'in de sadeliği ve minimalistliği çok hoşuma gitti. Ancak yorumlara göre XPG'nin fanları pek iyi değilmiş FSP ile de ilgili internette bilgi bulamadım. Siz ne dersiniz?