Arkadaşlar GameGaraj'daki
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj sistem mi yoksa PC hocası 12 mi? PC hocası 12 ya da 4070 Super yerine PC hocası 9 alsam yeterli olur mu? Aradığım özellikler:
-Tüm parça bileşenleri ile kaliteli ve geleceğe yönelik olması, birkaç yıl sonra 5070 taksam yeterli.
-Valorant CS PUBG vb. oyunları en yüksek ayarlarda en akıcı şekilde oynatabilmesi
-YouTube'a içerik üreteceğim ve video editleyeceğim. Bu konularda beni mutlu etmesi
-Satıldığı sitenin hem kendisi hem de müşteri hizmetleri güvenilir ve kaliteli olmak zorunda.
PC hocası 9 özelleştirmeler ile 33K oluyor ve o fiyata PC hocası 12 var.
PC hocası 12 özelleştirmeler ile 38k oluyor ve o fiyata game garajda 4070 Super sistemler var. Sizce ne yapmalıyım? İhtiyaçlarımı PC hocası 9 karşılayacaksa kendimi zorlamak istemiyorum. NOT: Enermax içinde bulunan PSU kötü diyorlar ne yapmalıyım?
Son olarak bu sistemleri alırsam 2K monitör almak zorunda mıyım? 1080p monitör ile darboğaz çok olur mu yoksa 2K monitör alıp 1080P'de mi kullanmalıyım oyun oynarken? Böyle yaparsam dezavantajım olur mu gecikme ya da ekran yırtılması vs.
sistem ve kasa psu nasıl beğendin mi ??? yardımcı olur musunn
seçtin miii yardımcı olur musun ?