evet.Ön panel mesh mi hocam?
Fan rgb leri anakarttan kontrol edilebiliyor mu hocam, şuan shark7a sistemde argb diye gözüküyor? Ayrıca psu'dan memnun mu arkadaşınız sorabilir misiniz, daha önce soruldu ama güncel bilgi edinmek için soruyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Kasanın önündeki fanların üstünde filtre yok ama kasanın önü örgülü, dediğiniz gibi ama sert bir mesh şeklinde denebilirFan rgb leri anakarttan kontrol edilebiliyor mu hocam, şuan shark7a sistemde argb diye gözüküyor? Ayrıca psu'dan memnun mu arkadaşınız sorabilir misiniz, daha önce soruldu ama güncel bilgi edinmek için soruyorum. Teşekkür ederim şimdiden
Kasanın önündeki fanların üstünde filtre yok ama kasanın önü örgülü, dediğiniz gibi ama sert bir mesh şeklinde denebilir.
Kasa fan RGB'leri kasa üstünde düğmeden kontrol ediliyor.
PSU'da coil whine çıktı benim, boştayken hafif rahatsız ediyor ama ciddi bir şey yok. Merak ettiğinizi sorabilirsiniz.
sistem ve kasa psu nasıl beğendin mi ??? yardımcı olur musunn
seçtin miii yardımcı olur musun ?Hocam shark 7A'yı almayı düşünüyorum kasa ve PSU olarak da FSP CMT591m 750W seçmek istiyorum uzun vadede bir sorun yaşar mıyım PSU'su yeterli midir?
Başka bir sistem aldım hocam. Hunter alırsan içini istediğin gibi dizebilirsin ama fiyatı uçar ve kasa olarak maks FSP alabilirsin (genel olarak yorumları iyiydi). 4070 super, 7800 xt'den daha iyi ama pc hocası 12'de alınabilir bence ram stoğu da gelmiş tekrardan. Bütçen yetiyorsa kasa ve psu'yu yükselt ben de Coursair var. 2k şart değil ben idareten 1080p kullanıyorum ama sistemin hakkı 2k.Arkadaşlar GameGaraj'daki Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj sistem mi yoksa PC hocası 12 mi? PC hocası 12 ya da 4070 Super yerine PC hocası 9 alsam yeterli olur mu? Aradığım özellikler:
-Tüm parça bileşenleri ile kaliteli ve geleceğe yönelik olması, birkaç yıl sonra 5070 taksam yeterli.
-Valorant CS PUBG vb. oyunları en yüksek ayarlarda en akıcı şekilde oynatabilmesi
-YouTube'a içerik üreteceğim ve video editleyeceğim. Bu konularda beni mutlu etmesi
-Satıldığı sitenin hem kendisi hem de müşteri hizmetleri güvenilir ve kaliteli olmak zorunda.
PC hocası 9 özelleştirmeler ile 33K oluyor ve o fiyata PC hocası 12 var.
PC hocası 12 özelleştirmeler ile 38k oluyor ve o fiyata game garajda 4070 Super sistemler var. Sizce ne yapmalıyım? İhtiyaçlarımı PC hocası 9 karşılayacaksa kendimi zorlamak istemiyorum. NOT: Enermax içinde bulunan PSU kötü diyorlar ne yapmalıyım?
Son olarak bu sistemleri alırsam 2K monitör almak zorunda mıyım? 1080p monitör ile darboğaz çok olur mu yoksa 2K monitör alıp 1080P'de mi kullanmalıyım oyun oynarken? Böyle yaparsam dezavantajım olur mu gecikme ya da ekran yırtılması vs.
sistem ve kasa psu nasıl beğendin mi ??? yardımcı olur musunn
seçtin miii yardımcı olur musun ?
Başka bir sistem aldım hocam. Hunter alırsan içini istediğin gibi dizebilirsin ama fiyatı uçar ve kasa olarak maksimum FSP alabilirsin (genel olarak yorumları iyiydi). 4070 Super, 7800 XT'den daha iyi ama PC hocası 12'de alınabilir bence RAM stoku da gelmiş tekrardan. Bütçen yetiyorsa kasa ve PSU'yu yükselt ben de Coursair var. 2K şart değil ben idareten 1080p kullanıyorum ama sistemin hakkı 2K.
Hocam inanın bilgim yok ben 1 ay önce bu işe giriştim onun dışında hep laptop kullandım kim ne zaman ne çıkarıyor bir bilgim yok ama sizce verebileceğim iki tavsiye var 11.11, kara cuma, kasım indirimi vs çıkan hazır sistemlerinde en f/p olanlar pc hocaları sistemleriydi. Parça kalitesi olarak Vatan, donanımarşvi, sınerjı hepsinden iyiydi. Paranız varsa ve bir sistem beğendiyseniz alın geçin mutlaka ben hata ettim zamlı fiyattan aldım belli bir stok sayısı var ondan sonra zammı geçiriyorlar. İki kasa arasındaki farkı hiç bilmiyorum.Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Sistemlere 1-2K zam da geldikten sonra daha da kararsız kaldım
PC hocası ve Donanım Arşivi yılbaşına kadar sistem çıkarır mı sence?
Yılbaşı gecesi çıkarırlarsa zaten anında biter, o güne kadar çıkar mı 12.12 vb...
Kasa konusunda ise herkes farklı diyor. Peki FSP CMT591 ve FSP CMT318 arasında fark var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.