Yapı olarak kaliteli devre elemanları barındırmasi
Bunu hiç görmemiştim hocam. Satıcıyı biraz araştırayım bir sakatlık yoksa FSP yerine bunu direk alayım.Bu hala duruyor... Stoğu bitene kadar arada hatırlatacağım böyle.
Bunu hiç görmemiştim hocam. Satıcıyı biraz araştırayım bir sakatlık yoksa FSP yerine bunu direk alayım.
Valla üstadım ürün hakkında hiçbir endişem kalmadı atmış olduğunuz bağlantıdaki yorumları okuduktan sonra lakin satıcı işi çok içime sinmedi. Yine de bir şans vermeye yakınım, sipariş verdiğimde ve ürünün tarafıma ulaşması halinde buradan size bilgisini ileteceğim.Geçen bir arkadaşımıza aldırdım şurada:
Elektronik: Cooler Master V550 Gold V2 2500 TL
PSU'su olarak bahsettiğiniz 1000-1500W arasında bir model vardı adını hatırlayamadım o modele kıyasla nasıldır acaba? AX1600i. Yok onun kulvarı komple farklı. Ben Gold kategorileri içinde bahsediyordum. AX1600i'nin bir tane uzuvu falan anca olur bu model. Gold sertifikalı hiçbir model...techolay.net
Eline sorunsuz ulaştı kullanıyor, bazıları da güvenilir değil demiş. Elimizde olumlu örnek var diye paylaşayım dedim.
Valla üstadım ürün hakkında hiçbir endişem kalmadı atmış olduğunuz bağlantıdaki yorumları okuduktan sonra lakin satıcı işi çok içime sinmedi. Yine de bir şans vermeye yakınım, sipariş verdiğimde ve ürünün tarafıma ulaşması halinde buradan size bilgisini ileteceğim.