FSP FSP700-60AHBC 700W nasıldır?

Eğer özellikle 700W seçmediyseniz yani gereksinim sınırınız değilse, AHBC serisinden daha güncel olan 600W Hydro serisine de yönelebilirsin. Inventus’tan almıştım Kasım ayında indirimde 310 liraya denk gelmişti, o an 600W ile AHBC ile aynı paraydı.

Benim pc eski, seninkine benzer bir pc toplayacam. Ses sorunu yok mu senin PSU'nun ? Bir de 12V kanalından kaç W veriyor ?

Aynısını kullanıyorum sistemimde, çok rahat tüm kablolar var Power Supply'da.

Hocam hala aynı PSU mu kullanıyorsunuz bir sıkıntı yaşadınız mı şimdiye kadar? Cevap verebilirseniz çok iyi olur. Kullanıcı yorumunuza ihtiyacım var.

Hocam hala aynı PSU mu kullanıyorsunuz bir sıkıntı yaşadınız mı şimdiye kadar? Cevap verebilirseniz çok iyi olur. Kullanıcı yorumunuza ihtiyacım var.
Hala kullanıyorum, pek sıkıntı yaşamadım. Sadece ilk aldığımda ses yapıyor sanmıştım ama o ses ekran kartından geliyormuş. Güç kaynağı ses konusunda fena değil.

Hala kullanıyorum, pek sıkıntı yaşamadım. Sadece ilk aldığımda ses yapıyor sanmıştım ama o ses ekran kartından geliyormuş. Güç kaynağı ses konusunda fena değil.

Pek sorun yaşatmadı derken ufak tefek problemler mi oldu. Bir de kaç yıldır kullanıyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…