watchdogs123p
Kilopat
Aynı sorun olursa iade edebilir miyim ürünü ?
%99 kullanılmış, paket açılmış diye iade kabul etmeyeceklerdir.Aynı sorun olursa iade edebilir miyim ürünü ?
Aynısını kullanıyorum sistemimde, çok rahat tüm kablolar var Power Supply'da.
Hala kullanıyorum, pek sıkıntı yaşamadım. Sadece ilk aldığımda ses yapıyor sanmıştım ama o ses ekran kartından geliyormuş. Güç kaynağı ses konusunda fena değil.Hocam hala aynı PSU mu kullanıyorsunuz bir sıkıntı yaşadınız mı şimdiye kadar? Cevap verebilirseniz çok iyi olur. Kullanıcı yorumunuza ihtiyacım var.
Hala kullanıyorum, pek sıkıntı yaşamadım. Sadece ilk aldığımda ses yapıyor sanmıştım ama o ses ekran kartından geliyormuş. Güç kaynağı ses konusunda fena değil.
Lafın gelişi o, sorunsuz kullanıyorum 1 yıldır falan.Pek sorun yaşatmadı derken ufak tefek problemler mi oldu. Bir de kaç yıldır kullanıyorsunuz acaba
Yok 2 sene olacak bu sene, bir kusurunu görmedim.Hocam hala aynı PSU mu kullanıyorsunuz bir sıkıntı yaşadınız mı şimdiye kadar? Cevap verebilirseniz çok iyi olur. Kullanıcı yorumunuza ihtiyacım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.