Nightcarbine Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Merhaba, FSP Hydro GT Pro 850W modelini satın aldım. Kurulumunu yaparken altındaki jelatin ile kaplı 3 şerit dikkatimi çekti. Bunların bir görevi var mıdır?
Merhaba, FSP Hydro GT Pro 850W modelini satın aldım. Kurulumunu yaparken altındaki jelatin ile kaplı 3 şerit dikkatimi çekti. Bunların bir görevi var mıdır?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 22 Eylül 2024 #2 Hocam belki titreşimi vs azaltmak içindir. Artı 0 Eksi
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.589 Makaleler 3 Çözümler 66 22 Eylül 2024 #3 Hydro serisinin H'si o. Sembol, bir işlevi yok. Jelatini de sökebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Nightcarbine Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #4 Andar Han dedi: Hydro serisinin H'si o. Jelatini de sökebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Logo olacağı aklıma hiç gelmedi Jelatini sökmeden montajını yapmıştım. O şekilde bırakıyorum o halde. Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: Hydro serisinin H'si o. Jelatini de sökebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Logo olacağı aklıma hiç gelmedi Jelatini sökmeden montajını yapmıştım. O şekilde bırakıyorum o halde.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.589 Makaleler 3 Çözümler 66 22 Eylül 2024 #5 @Nightcarbine tekrar sökmekle uğraşmak istemiyorsaniz, dursun. Zaten fan korumasının üzerinde, kendi kendine çıkmaz herhalde. Artı 0 Eksi
@Nightcarbine tekrar sökmekle uğraşmak istemiyorsaniz, dursun. Zaten fan korumasının üzerinde, kendi kendine çıkmaz herhalde.
KS KS Nightcarbine Kilopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #6 Andar Han dedi: @Nightcarbine tekrar sökmekle uğraşmak istemiyorsaniz, dursun. Zaten fan korumasının üzerinde, kendi kendine çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sağlam bir şekilde yapışmıştı. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: @Nightcarbine tekrar sökmekle uğraşmak istemiyorsaniz, dursun. Zaten fan korumasının üzerinde, kendi kendine çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Sağlam bir şekilde yapışmıştı. Teşekkür ederim cevaplarınız için.