FSP HV Pro FSP550 PSU alınır mı?

ben fps drop yiyorum diye psu değiştirecem bazıları fps drop psulardan kaynaklı olabiliyor diyor kararsız kalıyorum alasamı almasamı diye
PSU'nun FPS performansıyla alakası yok bildiğim kadarıyla. Fakat PSU sistemin için yetersizse, kalitesiz bir markaysa sistemin aşırı yüklenmede aniden kapanmasına veya uzun vadede PC parçalarında sıkıntı çıkmasına sebep olabilir. Corsair, FSP, Cooler Master gibi kendini kanıtlamış 80+ sertifikalı güç kaynağı markalarından şaşmamak lazım

FPS düşmesi için ayrı bir konu açın, mevcut PSU'nuz dandikse değiştirmeniz iyi olur tabii bir yandan da.
merhaba tekrardan fanlarımdan sanki garip sesler geldiğini farketim ses sanki süpürge gibi çıkıyor sesli anlamda değil
ses galiba psudan yada hardiskten geliyo fakat bu imkansız psu yaklaştığımda geliyo ses

Kalitesiz bir PSU kullanıyorsanız değiştirmeniz iyi olur, ancak bunun FPS sorununuzu çözmeyeceğini unutmayın.
Oyunlarda takılma mı yaşıyorsunuz? Harddiske bir sağlık testi yapar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı