FSP HV Pro FSP550 PSU alınır mı?

Yok hocam benim dandik PSU'dan bahsediyom yüksek ses gelse bile sıkıntı olmaz benim için.
Anladım hocam baya tırstım bi an :D Benim kullandığım PSU'da öyle fakat beni rahatsız ediyor o yüzden olabildiğince sessiz bir PSU almaya çalışıyorum sonuçta bu ürünlere para veriyoruz performans olarak iyi bir şey bekliyorum haliyle.

Anladım hocam baya tırstım bi an :D Benim kullandığım PSU'da öyle fakat beni rahatsız ediyor o yüzden olabildiğince sessiz bir PSU almaya çalışıyorum sonuçta bu ürünlere para veriyoruz performans olarak iyi bir şey bekliyorum haliyle.
galiba aynı sorunları yaşıyoz fps drop yiyormusunuz oyunlarda
FSP550 ile karşılaştırmak adına PSU'nuzun yanına dB ölçer yerleştirir misiniz, gürültülü kaç dB çalışıyor merak ettim açıkçası.
dp ölçerim yok

galiba aynı sorunları yaşıyoz fps drop yiyormusunuz oyunlarda

dp ölçerim yok
Şuan kullandığım sistem baya kötü bir şey hocam laptop'un anakartı yanınca mecburen arkadaşımdan bir sistem aldım Casper marka E8400 işlemcili ekran kartı bile yok o yüzden cevap veremeyeceğim bu sorunuza. :D Yeni sistem alacağım için işi sağlama almaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı