FSP Hydro 600W vs Corsair VS550W

Dreamer47

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2019
Mesajlar
109
Şöyle garantisi iyi, kendisi dayanıklı, verimli, en azından işimi görecek bir PSU arıyorum da;
Sonuç olarak bu iki PSU'ya kadar düşürdüm seçenekleri. (İkisi de Watt ihtiyacımı karşılıyor)

FSP Hydro 600W FSP HYDRO 600 PSU-Güç Kaynağı: Amazon.com.tr
Corsair VS550W CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İki sitenin de garanti konusunda rahatlatıcı olduğunu düşünüyorum çünkü Vatan'a çok defa ürün verdiğim oldu ve eğer fişinizi sakladıysanız vs garanti sürecinde bayağı yardımcı oluyorlar. Amazon'da benzer şekilde yardımcı oluyormuş diye okudum.

Velhasılı kelam, FSP Hydro 600W mı daha iyidir, Corsair VS550 mi dostlar? Sebebiyle yazarsanız çok mutlu olurum :) Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır corsair kullanan biri olarak söylüyorum. Corsair beni hiç pişman etmedi ama FSP markasından bihaber olduğumdan ötürü kıyaslama yapamam ancak ben corsairden aldığım hiç bir üründe bir arıza bir bozulma olayı yaşamadım.
 
Öncelikle hepinize yorumları için teşekkür ederim. Oyların da yakın gitmesi mutluluk verici çünkü yakın modeller seçmişim gibi duruyor şu anda :)

Yerinizde olsam FSP alırdım. Hem Watt artısı var, hem Bronze sertifikası var. FSP'de bu sektörün önde markalarından biridir.

Corsair'in de 80+ white sertifikası var hocam. Yine de FSP önde gelir mi yoksa başa baş mıdır?

Ben Corsair derdim.

Nedenini de yazabilir misiniz acaba

FSP almanız daha mantıklı çünkü vs serisi Corsair'in giriş seviyesi serisidir.

Bu giriş seviyesi gibi şeylere bakabileceğimiz bir yer var mı yoksa kendi sitelerinden mi bakmaya çalışıyoruz? Bir de FSP Hydro güvenilir bir segmentte mi sizce
 
Bronze ve White kıyaslarsak Bronze daha iyi. Ayrıca diğer arkadaşın da dediği gibi VS serisi giriş serisidir. Bende CARBIDE SPEC-01 kasa var. VS600 ile birlikte geldi. PSU'lu giriş seviye kasalar neredeyse hep VS serisiyle geliyor ve VS serisi en ucuz seri. O sebeple FSP tercih edilir bence.
 
Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ederim

Bronze ve White kıyaslarsak Bronze daha iyi. Ayrıca diğer arkadaşın da dediği gibi vs serisi giriş serisidir. Bende Carbide SPEC-01 kasa var. vs600 ile birlikte geldi. PSU'lu giriş seviye kasalar neredeyse hep vs serisiyle geliyor ve vs serisi en ucuz seri. O sebeple FSP tercih edilir bence.

Çok teşekkürler bilgiler için hocam

vs serisinin aslında fan sorunu ve CW sorunları var. Yine de Corsair kalitesi ve servis memnuniyeti:)
FSP ürünü de çok kaliteli. Çok yakın ürünler arasından tercih yapmamızı bekliyorsunuz.

İlk defa duydum hocam size de çok teşekkür ederim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı