FSP Hydro 700W Nasıldır ?

Yetip yetmediği beni ilgilendiren bir konu. Benim amaçladığım yüke binmeyen, yüke binmeyincede en dip seviyede ses yapan bir güç kaynağı. Benim sorum belli. Bi süre sonra ses yapan bir güç kaynağımı ?

Yetip yetmediği beni ilgilendiren bir konu. Benim amaçladığım yüke binmeyen, yüke binmeyincede en dip seviyede ses yapan bir güç kaynağı. Benim sorum belli. Bi süre sonra ses yapan bir güç kaynağımı ?
Sisteminizi sorma nedenim sadece yetip yetmemesi değil, parçalara göre ne kadar güce ihtiyacınız olduğunu anlayıp ona göre ses konusunda fikir vermek. 120mm fanları var PSU'nun, kalitesiz bir model de değil. Normal bir sistemin 250w çektiğini düşünürsek PSU tahmini 15 ile 20 en fazla 25dB'de çalışacaktır yük altında iken sistem. Bu ses seviyesini yük altındaki bir bilgisayarda duymanız imkansız, 30dB fısıldama sayılabilecek bir konuşma sesi düzeyi olarak kabul ediliyor, yani oldukça sessiz. Ancak 700w'ın 600'ünü kullancaksanız o zaman bariz bir ses duyulacaktır fandan. Yalnız size gelecek tek ses fan sesi olacaktır.

Rx470 ve İ5 6500 tabanlı bir pc kullanıyorum. Ayrıca şuan kullandığım güç kaynağı Corsair Vs650. Yeterli gibi duruyor olabilir fakat şuan sesten kulağım çınlıyor. Benim ısrarla fan sesinde direnme sebebim, hiçbir markaya güvenmemem. Bundan ötürü bu başlığı açmamdaki tek neden, başlıkta belirttiğim PSU'yu kullanan birinin yorumu.

Şöyle diyim o zaman Aerocool KCAS600W kullanıyorum. Rx470 ve i3 7100 tabanlı bir bilgisayarım var. Aldığım günden beri bilgisayarı sıkca geceleri açık bıraktım, saatlerce AAA oyunları oynadım. Duyduğum tek ses ekran kartının, kasa fanının ve HDD'nin sesi oldu. Sizin PSU'daki ses ıslık sesi gibi bir ses ise büyük ihtimal CW yaşıyorsunuz. Fan sesi ise kasanızın havalamasından falan oluyor olabilir.

Ben Fsp Hyper 700 kullaniyorum.Gündüz Pc boşta iken çalıştığını anlayamazsın, yükte ise ekran kartı fanını duyuyorsun. Coolermaster Rs 600 denemiştim vaktiyle, bana da sesi yüksek gelmişti, iade etmiştim.

700W ile uzay gemisi mi calistiracaksin?
Kardeşim anlama probleminmi var ? Bende biliyorum 500-550W PSU'nun yeterli olacağını. Eksik okuyup yanlış yorum yapmayın lütfen.

Şöyle diyim o zaman Aerocool KCAS600W kullanıyorum. Rx470 ve i3 7100 tabanlı bir bilgisayarım var. Aldığım günden beri bilgisayarı sıkca geceleri açık bıraktım, saatlerce AAA oyunları oynadım. Duyduğum tek ses ekran kartının, kasa fanının ve HDD'nin sesi oldu. Sizin PSU'daki ses ıslık sesi gibi bir ses ise büyük ihtimal CW yaşıyorsunuz. Fan sesi ise kasanızın havalamasından falan oluyor olabilir.
Kasalarımız seninle aynı. Acaba güç kaynağını oturttuğum yerde bir balans problemi olabilirmi ? Ayrıca sesi tanımlamam gerekirse ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı