FSP Hydro 700W vs. CM Masterwatt 650W

ertugrulcelebii

Decapat
Ryzen 5 2600, RX 580 8 GB, 2x8 GB RAM, MSI B450 Tomahawk, 3 LED fanlı kasa ve SSD sistemim için
FSP Hydro 700W 425 TL civarı, MasterWatt 650W 400 TL civarı. Masterwatt elektrik gücü olarak daha verimli gibi geldi bana değerlerini paylaşıyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
CM Masterwatt 650W daha iyi olur. Zaten güncel sistem tavsiyelerinde de Cooler Master kasa ve güç kaynağı modelleri öneriliyor. Üstelik fiyatı daha uygun .

FSP Hydro 700 Watt +12V kanalından 648 Watt, CM Masterwatt 650 Watt resimde görüldüğü üzere +12V kanalından 650 Watt veriyor. Bu da kalitesini gösteriyor. Bu arada ben güvenilir satıcılarda 400 TL'ye satan bulamadım. Hesaplamasını yaptım sizin siteme şu model yeter de artar bile :
Bu ürün, güncel sistem tavsiyelerindeki model.

Bu güç kaynaklarının 2 side 80plus bronze sertifikalı verimlilikleri %85+ CoolerMaster 650w nasıl 650w veriyorda fsp 700w iken 648w verebiliyor?

Verimlilik konusu, güç kaynağının her 100 Watt için şebekeden çektiği Watt oranının hesaplanmasıyla ortaya çıkıyor diye biliyorum.

Benim PSU Zalman ZM-600LE 600 Watt şu konuda göreceğiniz üzere bendeki PSU'yu da FSP firması üretiyor imiş. Ve 2 ay önce o ses sorununu yaşıyordum. Sorunun, motoru "Sleeve Bearing" tip fanlardan olduğunu aşağıdaki linkten öğrendim. Paraya kıydım Cooler Master'ın yeni seri "POM" tip fanından aldım taktım sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Bu 2 güç kaynağının düzenli olarak verdiği elektrik değerlerini bilen var mı? Hangisi daha stabil?

Bu 2 güç kaynağının düzenli olarak verdiği elektrik değerlerini bilen var mı? Hangisi daha stabil?
Bunu kimse bilemez. Bulunduğun yerin altyapısına göre değişir. Elektrik dalgalanmaları yaşıyorsan stabil veremeyebilir. Onun dışında ikisi de sıkıntı çıkarmaz yeterince besler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…