FSP Hydro 700W vs Rampage etx 750W

Bütçe
500
Diğer üye 600W yerine kötü 750W almak saçma yazmış o yüzden yazdım.

ETX-750-1 modelinin bir kişide içinin resmini atmadı illaki garantisi biten vardır bu kadar kullanıcı var. Benzer kodlu bir ürün yakaladım. Ürün genel olarak iyi gibi ama kapasitörü galiba Çin Mali.

Zaten 600TL bandında 750W Gold bir üründen dünyanın en üst kalitesini her parçasında bulmayı beklememek lazım ama yani bir görseydik içini hiç değilse daha emin olurduk ürün hakkında genel olarak genede fiyat performansı iyi duruyor.

[$111.32] Schuma Gold 750 rated 750W Game Computer Power Supply Gold Certification Efficient Full Module Support Multi-Video Card from best taobao agent ,taobao international,international ecommerce newbecca.com

Doğru söylüyorsun bizde kötü bir 750W alın demiyoruz yanlış anlamış o arkadaş zaten gene F/P'si yüksek olan performance GD 750W olanı iyi onu öneriyorum. Ama 600TL bandında işte bu Everest ürünü ister istemez dikkat çekici tabii alıp sonuna kadar iyi bir test edip eldeki imkan dahilinde ve içini açıp güzel bir inceleme yapmak lazım.

Son düzenleme:

2 sene oldu bir sıkıntı çıkarmadı Allah'a şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…