Merhabalar 2 gün önce bir konu açmıştım yeni bir PSU almak istediğim için en sonunda da " FSP Hydro G Pro 750 80+ Gold Full modüler 750W güç kaynağı " almaya karar verdim bunu kullanan ya da hakkında bilgisi olanlar var mı acaba? Yardımcı olabilecek birileri ay başında gidip alacağım o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar 2 gün önce bir konu açmıştım yeni bir PSU almak istediğim için en sonunda da " FSP Hydro G Pro 750 80+ Gold Full modüler 750W güç kaynağı " almaya karar verdim bunu kullanan ya da hakkında bilgisi olanlar var mı acaba? Yardımcı olabilecek birileri ay başında gidip alacağım o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
Şuanda imzanızda yazan sistem için mi 750W 80+ Gold u mu kullanıyorsunuz peki eğer öyleyse zaten birkaç ay içinde yapıcağım upgrade i kaldırır sanırım sistemimdeki.
Şuanda imzanızda yazan sistem için mi 750W 80+ Gold u mu kullanıyorsunuz peki eğer öyleyse zaten birkaç ay içinde yapıcağım upgrade i kaldırır sanırım sistemimdeki.
Bildiğim kadarıyla Pro modeli var. 10 sene garantili ve 2 adet 4+4 CPU kablosu ile geliyormuş. Pro olmayan versiyonda sadece 1 adet 4+4 CPU kablosu mevcut. Garanti süresi ise 5 yıl olarak görünüyor. Bir de Pro modelinde ECO tuşu mevcut.
Önceki jenerasyona kıyasla Hydro G Pro, güvenlik tasarımında büyük ölçüde geliştirilmiş, verimlilikten ödün vermeden daha kompakt bir boyut olan IEC62368 sertifikalı bir PSU'dur. Tüm FSP’nin güç kaynakları gibi, Hydro G Pro de istikrarlı bir performans sunar. 80 Plus® Gold markası, kullanıcılara...
www.fsplifestyle.com
Ama çok garip şekilde aynı yerde listelemişler. Ortada bir karışıklık var gibi görünüyor.
@NeverGive Up
Senin bana ne yapacağımı söylemeni gerektirecek bir durum yok.
Merak etme ben de biliyorum 4+4 CPU çıkışı şeklinde olduğunu. Ama toplam bağlantı pini olarak 8 pin olduğunu ve 2 adet bulunduğunu belirtmek için öyle yazmışım.
Yanlış bilgi olduğunu çok savunuyor isen rapor sistemini kullanmalısın.