FSP Hydro G Pro 750W PSU'daki 24 pinlik kablo

• Konuyu başlatan dnbb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.928

dnbb

Femtopat
Arkadaşlar FSP Hydro G Pro 750W güç kaynağım var. Cızırtı problemi sebebiyle garantisine yolladım. 3 haftalık ürünümü bugün geldiğinde şu şekil 3 yerinde boşluklar var. Bu normal mi yoksa ne yapmamı önerirsiniz? Anlayamadım lütfen bilen biri yardımcı olur mu?

16648378-9875-4BBB-8B26-72F1CDA466EE.jpeg
B0CD1300-9A83-429B-AB5D-09621F4A29B9.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
24 pinlik bağlantıdaki eksiklik normal. Diğerlerinden emin değilim ama büyük ihtimalle normaldir onlar da.

Arkadaşlar FSP Hydro G PRO 750W güç kaynağım var. Cızırtı problemi sebebiyle garantisine yolladım. 3 haftalık ürünümü bugün geldiğinde şu şekil 3 yerinde boşluklar var. Bu normal mi yoksa ne yapmamı önerirsiniz? Anlayamadım lütfen bilen biri yardımcı olur mu?

Eki Görüntüle 656647Eki Görüntüle 656648

Bu konu çok zaman almış ama görünce aklıma takılan bir sorun vardı resimdeki 24 pin güç kablosu PSU girişine takılan kısım mı yoksa anakarta bağlı giriş mi? Eğer sakıncası yoksa bana hem psu girişi hemde anakart girişinin resimlerini gönderme imkanınız var mı bende fps hydro g pro 850w kullanıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı