FSP Hydro G PRO 750Watt alınır mı?

Çok fazla fiyat farkı olmadığı için ileriye dönük 850W da tercih edebilirsiniz. Hangi sistemde kullanacaksınız. Ekran kartınız nedir? Ya da ileride GPU/CPU değiştirme planınız var mı?
 
Çok fazla fiyat farkı olmadığı için ileriye dönük 850W da tercih edebilirsiniz. Hangi sistemde kullanacaksınız. Ekran kartınız nedir? Ya da ileride GPU/CPU değiştirme planınız var mı?
rtx 2060 super r5 3600 16 3600mhz gb ram b450 .... 5-6 seneye yakın kullanmayı düşünüyorum bu sene topladım ancak psunun alırken kötü olduğunu biliyordum ilerde değiştiririm diye almıştım
 
XPG de tercih edebilirsiniz. O da japon kapasitör kullanıyor. 10 yıl garantili. PSU konusunda dünyada çok meşhur olduğu ve PSU pazarında eski bilindik bir firma olduğu için FSP tercih etmiştim.
evet ben de sizin gibi düşünüyorum ve sadece psu üretimi yaptığı için ayrıca çoğu bilindik firmaya da ürün üretiyor diye hatırlıyorum
 
Ben Coil-Whine gibi bir sorun yaşamadığım gibi sessizliğinden de çok memnunum. ECO modu da çok başarılı. Fanları dönmüyor çoğunlukla. Döndüğünde de sesi yok. O yüzden FSP'den memnunum. Kâğıt üzerinde bir çok kişi o bundan iyi, öteki bundan kötü gibi bir sürü şey söyleyebilir tabii ki, yine alıyor olsam FSP ararım.
Sadece markaya bakmak yanlış, FSP markasının da kötü ürünleri var, önemli olan model.

Attığım GF1 ve Core Reactor daha iyi.
FSP markasının kötü ürünleri derken? Giriş seviyesi özellikleri kırpılmış ürünler F/P açısından her markada var. Kötü üründen ziyâde F/P açısından giriş seviyesi ürünler onlar. Giriş seviyesi kırpılmış ürünlerden değil, Hydro G serisi üzerinden konuşuyoruz zaten. Meselâ Corsair V serisi de öyledir. RM serisi muazzamdır. Siz iyi dediğiniz ürünleri kullandınız mı? Kâğıt üzerindeki verilere bakarak iyi-kötü diye ayırmak çok anlamsız. Bir ay sonra Coil-Whine olursa şans mı diyeceksiniz ona da?
 

Geri
Yukarı