CJacop Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 19 10 Nisan 2020 #1 Merhaba, uzun bir aradan sonra PC topluyorum ve hiçbir şey yanlış yapmak istemiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Kasam MSI MAG 101M, kasanın altında toz filtresi var. PSU yeri altta ve kasanın ayakları yerden yukarda. PSU'yu fanı aşağı gelecek şekilde takarsam PSU'nun logosu şöyle ters oluyor. Düz olacak şekilde takarsam da fan kasanın içine doğru bakıyor ama kasanın içinde de şöyle delikler var; Ne yöne takmam konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca fanı içeri bakacak şekilde takarsam ne değişir. Teşekkürler.
Merhaba, uzun bir aradan sonra PC topluyorum ve hiçbir şey yanlış yapmak istemiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Kasam MSI MAG 101M, kasanın altında toz filtresi var. PSU yeri altta ve kasanın ayakları yerden yukarda. PSU'yu fanı aşağı gelecek şekilde takarsam PSU'nun logosu şöyle ters oluyor. Düz olacak şekilde takarsam da fan kasanın içine doğru bakıyor ama kasanın içinde de şöyle delikler var; Ne yöne takmam konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca fanı içeri bakacak şekilde takarsam ne değişir. Teşekkürler.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.716 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 10 Nisan 2020 #2 Tam okumadım ama PSU fanı aşağı gelir. Logo ters olabilir sorun değil. Artı 0 Eksi
KS KS CJacop Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 19 10 Nisan 2020 #3 Zaten fazla uzun bir yazı değil, tam okuyarak yanıt verirseniz daha çok tatmin olurum. Artı 0 Eksi
luci666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2.031 Çözümler 14 10 Nisan 2020 #4 Halı vb. hava akışını engelleyecek yüzeyler üzerinde kullanacaksanız yukarı doğru bakacak. Düz bir zemin üzerinde kullanacaksanız aşağıya bakacak. Artı 0 Eksi
Halı vb. hava akışını engelleyecek yüzeyler üzerinde kullanacaksanız yukarı doğru bakacak. Düz bir zemin üzerinde kullanacaksanız aşağıya bakacak.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.716 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 10 Nisan 2020 #5 CJacop dedi: Zaten fazla uzun bir yazı değil, tam okuyarak yanıt verirseniz daha çok tatmin olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam dediğim gibi yazı ters gelebilir önemli olan PSU fanı aşağı toz filtresi ve değillere gelecek şekilde olacak. Artı 0 Eksi
CJacop dedi: Zaten fazla uzun bir yazı değil, tam okuyarak yanıt verirseniz daha çok tatmin olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam dediğim gibi yazı ters gelebilir önemli olan PSU fanı aşağı toz filtresi ve değillere gelecek şekilde olacak.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 10 Nisan 2020 #6 PSU fanı aşağıya bakacak şekilde montajlayın. Artı 0 Eksi
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 10 Nisan 2020 #7 Aşağı bakacak fan. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 10 Nisan 2020 #8 İçeriden sıcak hava almaması daha iyi olur. Diğer türlü takarsanız da bir şey değişeceğini sanmam. Bir tane daha egsoz fanınız olur. Artı 0 Eksi
İçeriden sıcak hava almaması daha iyi olur. Diğer türlü takarsanız da bir şey değişeceğini sanmam. Bir tane daha egsoz fanınız olur.
KS KS CJacop Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 19 10 Nisan 2020 #9 Teşekkür ederim, fan aşağı bakacak şekilde montajladım. Artı 0 Eksi
Devrim Aydemir Megapat Katılım 8 Aralık 2015 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #10 Logo'nun ters düşmesi sizi yanıltmasın Jacop bey, fan aşağı bakarsa kasa altından temiz hava çeker üste bakarsa kasa içerisindeki sıcak havayı çeker. Dikkatli olun tüm okul turşu kokmasın. Artı 0 Eksi
Logo'nun ters düşmesi sizi yanıltmasın Jacop bey, fan aşağı bakarsa kasa altından temiz hava çeker üste bakarsa kasa içerisindeki sıcak havayı çeker. Dikkatli olun tüm okul turşu kokmasın.