CJacop Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 19 10 Nisan 2020 #1 Merhaba, uzun bir aradan sonra PC topluyorum ve hiçbir şey yanlış yapmak istemiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Kasam MSI MAG 101M, kasanın altında toz filtresi var. PSU yeri altta ve kasanın ayakları yerden yukarda. PSU'yu fanı aşağı gelecek şekilde takarsam PSU'nun logosu şöyle ters oluyor. Düz olacak şekilde takarsam da fan kasanın içine doğru bakıyor ama kasanın içinde de şöyle delikler var; Ne yöne takmam konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca fanı içeri bakacak şekilde takarsam ne değişir. Teşekkürler.
Merhaba, uzun bir aradan sonra PC topluyorum ve hiçbir şey yanlış yapmak istemiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Kasam MSI MAG 101M, kasanın altında toz filtresi var. PSU yeri altta ve kasanın ayakları yerden yukarda. PSU'yu fanı aşağı gelecek şekilde takarsam PSU'nun logosu şöyle ters oluyor. Düz olacak şekilde takarsam da fan kasanın içine doğru bakıyor ama kasanın içinde de şöyle delikler var; Ne yöne takmam konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca fanı içeri bakacak şekilde takarsam ne değişir. Teşekkürler.
KS KS CJacop Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 19 10 Nisan 2020 #11 Peki bunlar kasanın içinden mi çıkıyor yoksa anakartın mı? Anakartı satıyorum da ona göre yanında vereyim. Dosya Ekleri IMG-20200410-WA0020.jpeg 1,8 MB · Görüntüleme: 58 Artı 0 Eksi
Peki bunlar kasanın içinden mi çıkıyor yoksa anakartın mı? Anakartı satıyorum da ona göre yanında vereyim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 10 Nisan 2020 #12 Yükseltme vidası kasa içinden çıkar. Artı 0 Eksi