Evet, daha iyi olması gerek, bir tane kaynakta Ripple oranlarının çok saptığından bahsedilmiş. Bir dakika ya, Baltazar olduğunuzu fark etmemişim, ben direkt incelemelerini atayım.
Sırf LLC topolojisinden bile kazanıyor MWE. Hydro K zaten grup regülasyonlu.
ÐаÑна ÑпÑоба полÑпÑиÑи Ñ Ð±ÐµÐ· Ñого вдале ÑÑÑеннÑ: DC-DC-пеÑеÑвоÑÑваÑÑ, FDB-пÑÐ¾Ð¿ÐµÐ»ÐµÑ Ñ 5 ÑокÑв гаÑанÑÑÑ
쿨러마스터 MWE 650 WHITE 230V V2 보급형 파워의 새로운 본보기 탄생.. 쿨러마스터 파워에 적용 ! 앞서 살펴본 '쿨러마스터 MWE 600 WHITE 230V V2[링크]' 및 '쿨러마스터 MWE 700 WHITE 230V V2[링크]' 두 모델의 파워서…
對於有意砌新平台的 DIY 玩家,不妨考慮 FSP 主打高性價比的「 Hydro 600W 」電源供應器, Single Rail +12V 供電設計, 160 ~ 280V Wide AC 輸入,支援智能風扇轉速控制提供靜音效果,通過 230V 80Plus 銅牌認証,加上定價 HK$499 平均
[{"title":"시작하며...","content":" \n\n &n...
Hydro ile Hydro K iç yapı olarak aynı.
MWE serisinin Ripple oranları çok sapmış burada ama(700W modele kadar), Ali Rıza Ağabey bunun neden böyle olduğu üzerine düşündüğünden bahsetmişti.
Bir de Türkçesini atayım.
Hocam bir örnek vereyim Coil Whine şans işidir en iyi marka da bile olabilir bazen ancak kronik sorunu bu olan bir PSU veya ekran kartında Coil Whine yüzde 99.99 olacaktır. Tamam işte, benim önerdiklerim kronik sorunlu mu diye soruyorum ben de, coil whine olayı dışında. 😀 Kronik sorunu varsa...
Ha bu arada, Çince, Korece olanlara Translate eklentisiyle bakıyorum, atıp kopyalamaya uğraşmayın, doğrudan eklenti kullanın, sayfayı çevirirsiniz.