FSP Hydro K Serisi alınır mı?

MWE White'dan daha iyi değil mi Gigamax?
Evet, daha iyi olması gerek, bir tane kaynakta Ripple oranlarının çok saptığından bahsedilmiş. Bir dakika ya, Baltazar olduğunuzu fark etmemişim, ben direkt incelemelerini atayım.

Sırf LLC topolojisinden bile kazanıyor MWE. Hydro K zaten grup regülasyonlu.

Hydro ile Hydro K iç yapı olarak aynı.

MWE serisinin Ripple oranları çok sapmış burada ama(700W modele kadar), Ali Rıza Ağabey bunun neden böyle olduğu üzerine düşündüğünden bahsetmişti.

Bir de Türkçesini atayım.

Ha bu arada, Çince, Korece olanlara Translate eklentisiyle bakıyorum, atıp kopyalamaya uğraşmayın, doğrudan eklenti kullanın, sayfayı çevirirsiniz.

Evet, daha iyi olması gerek, bir tane kaynakta Ripple oranlarının çok saptığından bahsedilmiş. Bir dakika ya, Baltazar olduğunuzu fark etmemişim, ben direkt incelemelerini atayım.

Sırf LLC topolojisinden bile kazanıyor MWE. Hydro K zaten grup regülasyonlu.

Hydro ile Hydro K iç yapı olarak aynı.

MWE serisinin Ripple oranları çok sapmış burada ama(700W modele kadar), Ali Rıza Ağabey bunun neden böyle olduğu üzerine düşündüğünden bahsetmişti.

Bir de Türkçesini atayım.

Ha bu arada, Çince, Korece olanlara Translate eklentisiyle bakıyorum, atıp kopyalamaya uğraşmayın, doğrudan eklenti kullanın, sayfayı çevirirsiniz.
Ne zaman farkedeceksin diye bekledim. :)
Hydro K için kaynak bulamamıştım iyi oldu. Teşekkür ederim.
Özledim seni bu arada. :)

Özledim seni bu arada. :)
Burada da takılırsan özlemezsin hocam, sizin gibi bilgili üyelere ihtiyacınız var.
Hydro K için kaynak bulamamıştım iyi oldu. Teşekkür ederim.
İngilizce kaynak yok, Çince falan olanları "review" diye aratınca çıkmıyor. Testseek veritabanından faydalanmak gerek böyle durumlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı