FSP Hydro PTM Pro ATX3.0 gen5 PCI-e5.0 nasildir?

Öneri olarak Raijintek Ampere'yi de değerlendirebilirsiniz her ne kadar cratosdan aşağı da yer alsa da fiyatına oranla iyi diye biliyorum.

Hocam Raijintek markasini cok bilmiyorum guvenilir midir? Bu sistemi 4K OLED monitor ile kullanacagim en yuksek ayarlarda AAA oyunlar oynamak icin. 1000W tam yukte yeterli olur mu?

Böyle bir sisteme bence bu yakışır.

Bu da olabilir hocam mantikli geldi. 1500W ile uzun bir sure PSU almam herhalde.

Bu da olabilir hocam mantikli geldi. 1500W ile uzun bir sure PSU almam herhalde.
Ulusrarası piyasada da alabileceğiniz en üst düzey güç kaynaklarından. İsterseniz inceleyebilirsiniz.

Hocam Raijintek markasini cok bilmiyorum guvenilir midir? Bu sistemi 4K OLED monitor ile kullanacagim en yuksek ayarlarda AAA oyunlar oynamak icin. 1000W tam yukte yeterli olur mu?

Raijintek güzel markadır model olarak da gayet ortalama üstü iyi bir model, tercihen hocalarımın önerdikleri modeller de iyi diye biliyorum. Bu fiyat bandında rog lara da göz gezdirebilirsiniz. Ve evet 1000W hayli hayli yeterli olucaktır.

Raijintek güzel markadır model olarak da gayet ortalama üstü iyi bir model, tercihen hocalarımın önerdikleri modeller de iyi diye biliyorum. Bu fiyat bandında ROG'lara da göz gezdirebilirsiniz. Ve evet 1000W hayli hayli yeterli olacaktır.

Hocam aslinda ilk alacagim PSU buydu ancak PSU tierlistte kontrol ettigimde FSP A, ASUS ise B olarak geciyordu. Yani RGB gosteris meraklisi degilim aldigim PSU iyi olsun benim icin yeter. Zaten akim korumali priz ile UPS de alacagim.

O ASUS 1000p veya 1200p modellerini almayın. Fan Bearing problemi bulunuyor. Enermax'takilere benzer bir sorun mecut.

@Levii Bu konuya göz atabilirsiniz. Bahsettiğim sorunları bu konuda ele almıştık. Benim önerim hala HX1500i

Son düzenleme:
Raijintek HX1500i ve C1000 Gold'a komponent kalitesi ve testlerdeki performans açısından yakın bile değil. ASUS da maalesef sorunlarla gündeme geliyor.

Hocam HX1500i ATX 3.0 mi? Sistemimde sorunsuz kullanabilecegim bir PSU ise direkt alabilirim. Yeni ekran kartlarinda guc kablosu farkli oluyormus. Eger sıkıntı cikarmiyorsa tercihim bu olabilir.

Hocam HX1500i ATX 3.0 mi? Sistemimde sorunsuz kullanabilecegim bir PSU ise direkt alabilirim. Yeni ekran kartlarinda guc kablosu farkli oluyormus. Eger sıkıntı cikarmiyorsa tercihim bu olabilir.
Hocam o modelde eksi denebilecek bi o nokta var, gen 5 bir model değil. Yani 12vhpwr kablosu içermiyor.
Ekran kartına kabloyu bağlarken mecburen dönüştürücü kullanmanız gerekiyor. Onun dışında taş gibi model.
Ama öneri olarak bu denli bir sistem alıyorsanız alacağınız model asgari olarak atx 3.0-3.1 kısaca gen 5 olması bence gerekiyor.

ATX 3.1 sertifikalı bir güç kaynağı ve PCIe 5.1 / 12V‑2×6 GPU kablosu kutu içeriğinde çift olarak bulunuyor. Yani RTX 5090 gibi yeni kartlarla kullanıma hazır geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı