Proerdo
Picopat
Daha fazla
Yani hocam kolay gelsin ama bariz söylüyorum, RX 580'ler çok ciddi elektrik harcıyor. Faturayı bile çıkarmaz büyük ihtimalle. Tam olarak kaç tane lazım bilmiyorum ama sayısı arttıkça fatura kabarıyor o yüzden ciddi sayıda toplamanız lazım.
Watt kullanımı ölçen bir priz alın, 1 hafta deneyin isterseniz. Ona göre matematik yaparsınız, enazından fahiş fiyat elektrik ödemezsiniz.
Uvp - under voltage protection. Voltajın azalması durumunda parçaları koruyor. Yani PSU hiçbir şekilde belirnen asgari voltaj seviyesinin altına düşmüyor.
Ovp - over voltage protection. Ani voltaj artışları (spike) durumunda yine parçaları korur.
OTP - over temperature protection. PSU yüksek sıcaklığa ulaştığında güç kesilir, böylece yanma durumundan kaçınılır.
Ffp - PSU fanı arızalandığında size bildiren bir sistemdir. Genellikle ses veya ışık aracılığıyla bildirilir.
Yanıtlar için teşekkürler bende 1 - 2 gün çalıştırıp kaç TL kazandığımı bir görücektim 5 6 TL ise hiç girmem diye düşünüyordum. PSU için bütçe yeter ise Corsair alayım o zaman uzun süreli kullanabilirim gibi.