FSP Hyper +85 650W alarak abarttım mı?

Yakın zamanda R5 1600 alacağım. Şu sıralar RX 570-580'den yukarı çıkamayacağımı varsayarsak abartmış olmuyor muyum?

Abartı bir durum yok. Bazı durumlarda üretilen 500W ve sertifikalı güç kaynaklarında bile sorun yaşayan kullanıcılar oldu. Sizin olay abartmak değil, işini sağlama almaktır. Bütçeniz müsait ve sizi zora sokmadıysa en güzelini yapmışsınız. Bir bilgisayarın en kaliteli bileşeni, kesinlikle PSU olmalıdır. PSU yüke girmediği için sessiz çalışacak ve kesinlikle ısınmayacaktır.

Abartmadınız, aksine güzel bir şey ileriki zamanlarda upgrade ederken power sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

Abartılıyorsa eğer ben abarttım şu an 80+ Gold 750W PSU var

Yakın zamanda R5 1600 alacağım. Şu sıralar RX 570-580'den yukarı çıkamayacağımı varsayarsak abartmış olmuyor muyum?
Fazla olmuş ama PSU yeni sistem alınca değişmesi gerekmeyen bir parça olacağı için mantıksız bir şey değil. 3-4 sene sonra sistem güncellerseniz ek bir PSU masrafı çıkmayacak öyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…