FSP Hyper K 700W 80+ güç kaynağı 6+2 pin nedir?

kudretkck

Centipat
Bilgisayar topluyorum PSU araştırdım FSP almaya karar verdim ama sorum şu. 6+2 pin olayını anlayamadım alacağım. Ekran kartı 8 pin girişli olsa kullanabiliyor muyum? Uyumluluk konusunda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Diğer sorum ise FSP nasıl bir marka güvenilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSP güvenilir bir markadır. Ekran kartınız için 8 pin güç bağlantısı gerekiyorsa (6+2) şeklinde birleştirerek 8 pin olarak takıyorsunuz. Sadece 6 pin bağlantısı gerekiyorsa 6 pin olarak takıyorsunuz, 2 pin boşta kalıyor.

FSP güvenilirdir ama bu modeli çok da iyi bir model değil. Aynı fiyat bandındaki Rampage ETX'i öneririm daha kaliteli bir model

Rampage PSU alınır mı diye linçlemeye gelen arkadaşlar cevap yazmadan önce aşağıdaki listeye bir göz atsınlar. Bu fiyat bandındaki diğer ürünlerin adı bile listede yokken bu ürün Tier B+'ta yer alıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı